Emeri preuzeo Arsenal!

Autor:

Sport

23.05.2018

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski fudbalski stručnjak Unai Emeri novi je menadžer Arsenala, saopštio je londonski klub.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Emeri stiže na Emirate iz Pariza

Emeri će na klupi Arsenala da nasledi legendarnog Arsena Vengera, koji je posle 22 godine napustio "tobdžije".

- Unai ima neverovatan niz uspeha u karijeri, razvio je nekoliko fantastičnih igrača, a njegovi timovi igrali su uzbudljiv i moderan fudbal. Njegova radna etika i strast čine ga idealnom osobom da nas vodi napred - rekao je izvršni direktor Arsenala Ivan Gazidis.

 

 

Emeri dolazi iz Pari sen Žermena, koji je vodio dve sezone. On je pre toga radio u Almeriji, Valensiji, Spartaku iz Moskve i Sevilji, sa kojom je osvojio tri trofeja u Ligi Evrope.

 

- Arsenal je klub sa velikom reputacijom. To je klub koga fudbalski svet voli, zbog igre kakva ga krasi godinama, zbog posvećenosti radu sa mladim igračima, zbog sjajnog stadiona, načina na koji funkcioniše. Dobiti priliku da počnem novu stranicu istorije za mene je neopisiva čast. Uzbuđen sam samo na pomisao šta sve možemo da uradimo zajedno i radujem se što ćemo svima koji vole Arsenal prirediti neke posebne momente i sećanja - kazao je 46-godišnji Španac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading