ATLETIKO možda prodaje Grizmana, ALI STIŽE JEDAN PODJEDNAKO DOBAR NAPADAČ!

Autor:

Sport

10.05.2018

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Argentinski napadač Serhio Aguero mogao bi da napusti Mančester siti ovog leta, ali neće tražiti dugo novi angažman, prenosi španska "Marka".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aguero se vraća na mesto gde se afirmisao

Kontakt Aguera i Atletika je već uspostavljen, ali se transfer ne očekuje pre početka Svetskog šampionata u Rusiji, javljaju španski mediji.

Finalista Lige Evrope je u potrazi za zamenom Antoana Grizmana, koji na leto gotovo izvesno napušta klub, a navodi se da povratak Aguera nije uslovljen odlaskom najboljeg Atletikovog igrača.

Aguero je nosio dres Atletika od 2006. do 2011. godine, osvojio sa "jorgandžijama" UEFA Kup i Super kup, a po odlasku je prilično naljutio navijače madridskog kluba, pošto je pismeno obrazlagao želju da napusti klub i ode u Siti.

Agueru ugovor sa "građanima" ističe 2020. godine, a rekao je da poslednju sezonu u profesionalnoj karijeri želi da odigra u matičnom Independijenteu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading