''NAVIJAČI PARTIZANA, VREME JE'': Grobari izdali važno saopštenje!

Autor:

Sport

11.06.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

''Vreme je za sledeći korak u ovoj borbi'' - ističu navijači Partizana.

''NAVIJAČI PARTIZANA, VREME JE'': Grobari izdali važno saopštenje!

Foto: facebook.com/balkanskinavijaci123/printscreen

Navijači Partizana odlučili su da preduzmu korake kako bi izrazili svoje nezadovoljstvo trenutnim stanjem u klubu. Nakon što su podržali "Apel za spas Partizana", oni su najavili protestni skup pod nazivom "Za slobodan Partizan!" koji će se održati u nedelju, 16. juna, kod Terazijske česme u 16 časova.

U zvaničnom saopštenju, Grobari su istakli da su nezadovoljni pokušajima "okupatorske uprave" kluba da izvrši površne promene u Upravnom odboru i na mestu trenera kako bi stvorili lažnu sliku o promenama.

– Navijači Partizana, vreme je! Okupatorska uprava Fudbalskog kluba Partizan ovih dana pokušava da izvrši kozmetička pomeranja u Upravnom odboru i na mestu trenera i na taj način, stvarajući lažnu sliku o nekakvim promenama, baca prašinu u oči svim navijačima - navode navijači crno-belih i dodaju:

- Nakon objavljivanja Apela za spas Partizana i velikog broja prikupljenih potpisa, vreme je za sledeći korak u ovoj borbi - ističu Grobari.

Poručuju da je svaki navijač dobrodošao da se pridruži ovom istorijskom događaju i da zajedno pošalju snažnu poruku o potrebi za slobodnim i nezavisnim Partizanom.

U nedelju, 16. juna, sa početkom u 16 časova, kod Terazijske česme će se održati protestni skup „Za slobodan Partizan!”.

- Pozivamo sve one koji crno-belu boju nose u srcu i kojima je stalo do budućnosti Fudbalskog kluba Partizan da nam se pridruže kako bismo zajedno – jasno i glasno – poslali poruku da je vreme da se stavi tačka na okupaciju kluba od strane Miloša Vazure, Milorada Vučelića i ostalih saučesnika! U nedelju se piše istorija – učestvujmo u njoj zajedno! Svaki čovek nam je potreban. Za pobede, za miran san, za slobodan Partizan - piše u saopštenju Grobara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading