ISTORIJSKI MOMENAT: ''Orlovi'' poleteli za Nemačku!

Autor:

Sport

11.06.2024

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbiju očekuju veliki izazovi.

ISTORIJSKI MOMENAT: ''Orlovi'' poleteli za Nemačku!

Foto: FSS

Fudbalska reprezentacija Srbije krenula je na put ka Evropskom prvenstvu posle dugih 24 godina. "Orlovi" su se okupili u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi, odakle su krenuli ka aerodromu Nikola Tesla, gde će u 17.00 poleteti za Minhen, a zatim nastaviti put autobusom do Augsburga, gde će boraviti tokom takmičenja. Ovo je prvi put od 2000. godine da se Srbija plasirala na Evropsko prvenstvo, a tada je kapiten ekipe bio Dragan Stojković Piksi, koji sada kao selektor vodi nacionalni tim.

Selektor Dragan Stojković obratio se javnosti pre puta, izražavajući uverenje da ekipa neće razočarati navijače koji ih podržavaju.

- Verujte u nas, nećemo vas razočarati. Bez obzira na nedostatak euforije, sve je dobro. Bolje je za nas, možemo u miru da radimo. Očekivanja su velika, ali to je strast, patriotizam i nešto što ne možete iskoreniti iz ljudi. Srbija će uraditi sve što je u njenoj moći da postigne dobar rezultat i učini naciju ponosnom - poručio je Piksi.

Srbija se nalazi u grupi C sa Engleskom, Slovenijom i Danskom. Prvi meč zakazan je protiv Engleske 16. juna, a zatim će četiri dana kasnije odmeriti snage sa Slovenijom. Poslednji meč u grupnoj fazi igraće 25. juna protiv Danske. Svi sa velikim nestrpljenjem iščekuju nastup izabranika Dragana Stojkovića i početak Evropskok prvenstva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading