ZABORAVITE NA MBAPEA, REAL PLAĆA REKORDNU SUMU ZA OVOG MOMKA! U Madrid stiže supertalenat!

Autor:

Sport

09.06.2024

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Bomba" na pomolu!

ZABORAVITE NA MBAPEA, REAL PLAĆA REKORDNU SUMU ZA OVOG MOMKA! U Madrid stiže supertalenat!

Foto: www.profimedia.rs

Real Madrid dogovorio transfer Florijana Virca iz Bajer Leverkuzena

Prema informacijama španskih medija, Real Madrid je postigao dogovor sa Bajer Leverkuzenom o transferu mladog supertalenta Florijana Virca za sledeću kalendarsku godinu. Ovaj prelazak bi mogao da označi naslednika Tonija Krosa u "kraljevskom" klubu, nakon što je Nemac odlučio da završi karijeru.

Pregovori i potencijalni iznos transfera

Prema izvoru iz lista "Marka", pregovori između dva kluba su započeti pre nekoliko meseci, a potpisivanje ugovora sa Real Madridom očekuje se 2025. godine. Navodi se da bi iznos transfera mogao da bude čak 150 miliona evra. Ovo je izazvalo iznenađenje s obzirom da je prethodno "Mundo Deportivo" objavio da je Virc bio najveća transfer meta Barselone.


Uspešna sezona i karijera

Florijan Virc je bio ključni igrač Bajer Leverkuzena u aktuelnoj sezoni 2023/24, doprinoseći istorijskim rezultatima "farmaceuta", uključujući prvu osvojenu titulu Bundeslige, DFB Kup Nemačke i finale Lige Evrope. Sa 49 odigranih utakmica, 18 postignutih golova i 20 asistencija, Nemac je definitivno ostavio dubok trag u tim uspesima. Takođe, zanimljivo je da je Virc debitovao u Bundesligi sa samo 17 godina i 15 dana, obarajući brojne rekorde.

Budućnost u Real Madridu

Sa ugovorom koji traje do leta 2027. godine, Florijan Virc će verovatno preći u Real Madrid kao jedan od najzapaženijih mladih talenata.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading