OVE ŽENE ODREĐUJU SUDBINU ZORANA MARJANOVIĆA: Evo koje dame su pozvane da svedoče!

Autor:

Hronika

09.06.2024

12:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran Marjanović je prethodno osuđen na 40 godina zatvora, ali je presuda ukinuta i proces je počeo iznova.

OVE ŽENE ODREĐUJU SUDBINU ZORANA MARJANOVIĆA: Evo koje dame su pozvane da svedoče!

Foto: ST/Tamara Pavišić

Suđenje Zoranu Marjanoviću za ubistvo supruge Jelene Marjanović održano je juče pred Višim sudom u Beogradu. Sledeće ročište zakazano je za početak jula, kada će svedočiti kuma porodice Marjanović Vera Vukomanović, vaspitačica ćerke ubijene pevačice Lenka Đorđević i Zoranova snaja Milica Marjanović.

Na prethodnom ročištu, prisustvovali su i Zoranov brat Miloš, kao i sin Uroš, koji je odlučio da ne svedoči u ovom procesu. Miloš je potvrdio svoj iskaz, ističući da je Zoran pozvao njega i rekao mu da Jelene nema, te da su zajedno krenuli na nasip.

Sledeće ročište će biti obeleženo svedočenjem kume porodice Marjanović, Vere Vukomanović, koja je bila poslednja osoba koja je razgovarala sa Jelenom pre nego što je ubijena. Ona je bila u centru pažnje javnosti i zbog bizarnog incidenta kada je zaključala policiju koja je došla da uhapsi Zorana Marjanovića.

Jedini svedok u slučaju ubistva jeste Jelenina i Zoranova maloletna ćerkica, čije reči su od ključnog značaja. Vaspitačica devojčice, Lenka Đorđević, svedočila je o tome kako je dete povezivalo određenu travu sa nestankom njene majke.

Milica Marjanović, snajka Zorana Marjanovića, ranije je svedočila o njihovom braku i događajima koji su prethodili Jeleninom nestanku. Ona je takođe potvrdila da je bila prisutna prilikom potrage za Jelenom na nasipu i da je potvrdila identitet tela pevačice koje je pronađeno.

Podsećanja radi, Zoran Marjanović je prethodno osuđen na 40 godina zatvora, ali je presuda ukinuta i proces je počeo iznova. Nakon izricanja prve presude, Zoran je bio odveden u zatvor, da bi prošle godine bio pušten i sada se ponovo brani sa slobode.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading