PARTIZAN VRAĆA SVOJE DETE NAZAD: Sjajni vezista TSC-a na pragu povratka u Humsku!

Autor:

Sport

08.06.2024

09:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli krenuli sa sklapanjem tima za narednu sezonu.

PARTIZAN VRAĆA SVOJE DETE NAZAD: Sjajni vezista TSC-a na pragu povratka u Humsku!

Foto: Starsport

Prema informacijama portala Mozzartsport, Partizan je na pragu dogovora sa vezistom TSC-a iz Bačke Topole, Ivanom Milosavljevićem. Ovaj 24-godišnji fudbaler mogao bi postati drugo pojačanje za narednu sezonu, nakon što je klub već vratio Đorđa Jovanovića iz Bazela.

Foto: Starsport

Ivan Milosavljević

Milosavljević je prošao omladinsku školu Partizana, ali nakon nekoliko priprema sa prvim timom, bio je poslat na pozajmicu u Voždovac. Iako u Humskoj nisu ozbiljno računali na njega, njegove dobre igre u redovima Voždovca preporučile su ga TSC-u, gde je postao vrlo pouzdan vezni fudbaler.

Novi-stari trener Partizana, Aleksandar Stanojević, smatra da je Milosavljević igrač koji odgovara potrebama tima. Kao dete Partizana, on nosi crno-beli dres s ponosom, a njegova sposobnost da pokriva više pozicija u veznom redu, uključujući i desni bok, čini ga vrednim pojačanjem za ekipu.

Osim povratka Jovanovića iz Bazela, Partizan je vrlo aktivan na početku letnjeg prelaznog roka. Očekuje se da će klub i dalje obavljati transfere, ali i da će doći do nekih odlazaka, uključujući i Sameda Baždara koji je nadomak prelaska u italijanski Lacio.

Crno-beli su se ozbiljno fokusirali na jačanje ekipe, kako bi naredna sezona bila bolja. Naravno, pokušaće da svrgnu večitog rivala Crvenu zvezdu sa trona koja je tu skoro deceniju, ali za to će im trebati dosta posla narednog leta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading