SALDANJA NAPUŠTA PARTIZAN! Crno-beli dobijaju OGROMAN prihod!

Autor:

Sport

27.05.2024

15:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brazilac odlazi iz Humske.

SALDANJA NAPUŠTA PARTIZAN! Crno-beli dobijaju OGROMAN prihod!

Foto: Starsport

Mateus Saldanja će napustiti redove Partizana nakon uspešne sezone u crno-belom dresu, prema informacijama "Sport kluba". Iako su čelnici kluba iz Humske izjavljivali da će Brazilac moći da napusti klub uz odgovarajuće finansijske uslove, očekivana suma obeštećenja od 15 miliona evra nije ostvarena. Albert Nađ, šef stručnog štaba Partizana, potvrdio je da će biti značajnih promena u timu, među kojima se spominjao i Saldanjin odlazak.

Titula jesenjeg prvaka i promene u timu

Partizan je bio jesenji prvak, ali je tokom druge polusezone izgubio taj status, a Crvena zvezda je odbranila titulu. Tokom ovog perioda, tim je beležio loše rezultate, što je rezultiralo smenom trenera Igora Duljaja. Sa Albertom Nađom kao novim šefom struke, Partizan je uspeo da zadrži drugu poziciju na tabeli i obezbedi plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona, ali Saldanja zbog povrede nije mnogo pomagao timu u poslednje vreme.

Republika

Foto: Starsport

Saldanja sa Duljajem

Povreda i cena Saldanje


Saldanja je propustio dobar deo nastavka sezone zbog povrede zadobijene u večitom derbiju, ali se vratio u tim tokom plej-ofa. Ipak, njegova cena nije porasla, pa će Partizan prihvatiti obeštećenje od deset miliona evra za njegov transfer.

Transfer u Fenerbahče

Fenerbahče je bio zainteresovan za Saldanju još tokom zimskog prelaznog roka, ali je Partizan tada odbio njihovu ponudu. Međutim, Saldanja je potpisao višegodišnji ugovor sa turskim klubom, za koji se spekuliše da će mu doneti zaradu od čak tri miliona evra po sezoni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading