JUVENTUS POBEDOM ZAVRŠIO TRKU U SERIJI A! Jedan Srbin UŠAO, drugi PRESEDEO na klupi!

Autor:

Sport

25.05.2024

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Stara dama" savladala je pred svojim navijačima ekipu Monce.

JUVENTUS POBEDOM ZAVRŠIO TRKU U SERIJI A! Jedan Srbin UŠAO, drugi PRESEDEO na klupi!

Foto: Tanjug/AP

Filip Kostić i Dušan Vlahović

U poslednjem kolu Serije A, Juventus je na svom terenu ostvario pobedu nad Moncom rezultatom 2:0.

"Stara dama" trenutno se nalazi na visokom trećem mestu sa 71 bodom i, ukoliko tu završi, igraće u narednoj sezoni u Ligi šampiona.

Federiko Kijeza je bio taj koji je prvi zatresao mrežu gostiju u 26. minutu, nakon sjajnog prodora sa leve strane kaznenog prostora i uspešnog završetka akcije.

Samo dva minuta kasnije, Aleks Sandro je udvostručio prednost Juventusa, postigavši gol glavom nakon centaršuta Nikole Fađolija iz kornera. Ovaj gol je imao poseban emotivni naboj, jer se Brazilac oprostio od kluba na najlepši način, predstavljajući kraj svoje devetogodišnje kariere u dresu Juventusa.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Filip Kostić nije dobio priliku protiv Monce

Reprezentativci Srbije Dušan Vlahović i Filip Kostić su utakmicu počeli sa klupe za rezervne igrače. Napadač bjanko-nera je ušao u igru u 73. minutu, dok Kragujevčanin nije ni dobio priliku da se nađe u timu.

Ovom pobedom, Juventus je stigao do 71. boda i zauzeo treće mesto na tabeli Serije A. Ipak, postoji mogućnost da klub završi sezonu na četvrtoj poziciji ukoliko Atalanta ostvari pobede u svoja dva preostala meča protiv Torina i Fiorentine.

Sa druge strane, Monca je zadržala 12. poziciju na tabeli, što predstavlja kraj sezone bez značajnijih promena oko plasmana.

U poslednjem meču subotnjeg programa sastaju se Milan i Sasuolo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading