POSMATRAČ SUĐENJA REKAO SVOJE: Evo kako je Pavle Ilić odsudio derbi!

Autor:

Sport

23.04.2024

20:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika bura se podigla oko suđenja Pavla Ilića.

POSMATRAČ  SUĐENJA REKAO SVOJE: Evo kako je Pavle Ilić odsudio derbi!

Foto: Starsport

Posle 173. većitog derbija između Crvene zvezde i Partizana, jedna od najspornijih tema postala je odluka glavnog sudije Pavla Ilića. Tri dana nakon utakmice, stigla je ocena od strane Dejana Andrejića, koji je bio posmatrač suđenja na ovoj utakmici. Andrejić je istakao da su oba penala za crveno-bele čista kao suza, a za kontrolora iz Kruševca nije bilo dileme da je glavni sudija na stadionu Rajko Mitić doneo ispravne odluke, saznaje Sportklub.

Najviše polemike izazvali su detalji uoči izjednačujućeg gola Crvene zvezde. Međutim, prema utvrđivanju zvaničnika FSS, Šerif Endiaje nije napravio prekršaj nad Svetozarom Markovićem. Ovo je dodatno potvrđeno izveštajima merodavnih lica, što ukazuje da na Zvezdinu pobedu nema mrlje.

Iako je utvrđeno da odluke o penalema nisu bile sporne, Ilić nije dobio maksimalnu ocenu zbog slabije kontrole utakmice. Međutim, u ovom trenutku, to i nije činjenica od suštinskog značaja. Ovim ocenama Dejana Andrejića dodatno se rasvetljava situacija oko spornih odluka na derbiju, pružajući javnosti detaljniji uvid u suđenje i odluke glavnog sudije.

Podsetimo, sutra se igra novi 174. večiti derbi u okviru poluifnala Kupa Srbije. Iz Humske su istakli dan nakon utakmice sa Zvezdom da neće igrati, međutim, ipak su promenili odluku i odlučili da idu na megdan timu iz Ljutice Bogdana. Naredni meč Zvezde i Partizana sudiće Miloš Milanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Dragañ

23.04.2024 20:22

Svaka mu čast,da ga ocenjivao Terzic bar bi mu dao trojku