NESVAKIDAŠNJE: Pogledajte najkomičniji autogol! (VIDEO)

Autor:

Sport

21.04.2024

17:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neopreznost ga skupo koštala.

NESVAKIDAŠNJE: Pogledajte najkomičniji autogol! (VIDEO)

Foto: X/Screenshot

Nedavna utakmica Blekbruna protiv Šefild Venzdeja u 44. kolu engleskog prvenstva završila se porazom domaćina od 1-3. Fokus utakmice bio je na trećem golu Šefild Venzdeja, koji je bio autogol postignut od strane golmana Blackburna, Ajnsleja Pearsa. U 64. minutu, pri rezultatu 2-1 u korist gostiju, Pears je primio rutinski povratni pas od svog saigrača Dominika Hiama

Međutim, njegov pokušaj da očisti loptu prema napred krenuo je nizbrdo, uzrokujući rotaciju lopte ka njegovom sopstvenom golu. Iako je imao dovoljno vremena da ispravi situaciju, Pears-ova greška dovela je do trećeg gola koji je Blackburn primio. 

Nakon ovog poraza, Blackburn se nalazi u delikatnoj poziciji, sa samo tri boda prednosti nad 22. pozicijom, koja označava zonu ispadanja u Ligu 1. S druge strane, pobeda Šefild Venzdeja izvukla ih je iz zone ispadanja, osiguravajući im 21. poziciju sa jednim bodom prednosti nad Birmingemom.

Poraz od Šefild Venzdeja pojačao je pritisak na Blackburn dok se trude da izbegnu ispadanje. Sa samo nekoliko preostalih utakmica, svaki bod je presudan za opstanak Blackburna u prvenstvu. Naredna utakmica tima protiv Kovenatrija nosi veliki značaj, jer pokušavaju da osiguraju bitne bodove kako bi se udaljili od zone ispadanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading