NAVIJAČI JUNAJTEDA IMAJU RAZLOGA ZA BRIGU: Velike glavobolje za Ten Haga pred meč sa Koventrijem!

Autor:

Sport

21.04.2024

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povrede veliki problem Junajteda.

NAVIJAČI JUNAJTEDA IMAJU RAZLOGA ZA BRIGU: Velike glavobolje za Ten Haga pred meč sa Koventrijem!

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Mančester junajteda

Navijači Mančester junajteda su "uplašeni" nakon saznanja ko će startovati na poziciji štopera na polufinalnom meču FA Kupa protiv Coventrija. Sastav Crvenih-đavola je objavljen za današnji meč i ili će vezni igrač Kazemiro ili Skot MekTominaj igrati u odbrani. Ten Hagov spisak za današnju utakmicu zabrinuo je navijače dok nagađaju ko će zaigrati u odbrani.

Jedan navijač je tvitovao: "Kazemiro štoper, uplašen sam." Dok je drugi dodao: "Možda će zaista MekTominaj igrati štopera."

Brazilac i Škot su povremeno igrali kao štoperi, pa će im biti poznato ako jedan od njih mora zaigrati u odbrambenoj liniji. MekTominaj je za Škotsku bio korišćen kao štoper u trojnom sistemu odbrane na Evropskom prvenstvu 2020. Dok je defanzivni vezni Kasemiro prošle sezone igrao u odbrani Junajteda.

Oba igrača su pokazala fleksibilnost i spremnost da se prilagode različitim pozicijama na terenu. MekTominaj je pokazao svoju sposobnost da igra na više pozicija, dok je Kasemiro takođe demonstrirao svoju vrednost kroz sposobnost prilagođavanja na različite uloge u timu.

Očekuje se da će ova promena u postavi izazvati dodatnu napetost među navijačima i dodatno podgrejati tenzije pred polufinalni meč FA Kupa. Svi očekuju da će igrači dati sve od sebe kako bi nadoknadili nedostatak standardnih štopera i odbranili boje Junajteda da na ovom važnom susretu. Sve oči će biti uprte u Kasemira i MekTominaja dok pokušavaju da se izbore sa novom ulogom u timu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading