STANKOVIĆ JE JAČI OD SVIH PROBLEMA: Deki ostvario VELIKI uspeh, pa ga uporedio sa onim u Zvezdi!

Autor:

Sport

20.04.2024

21:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U inat Stefanovim problemima.

STANKOVIĆ JE JAČI OD SVIH PROBLEMA: Deki ostvario VELIKI uspeh, pa ga uporedio sa onim u Zvezdi!

Foto: www.profimedia.rs

Srpski trener Dejan Stanković postigao je veliki uspeh sa mađarskim klubom Ferencvarošom, koji je 35. put u svojoj istoriji postao šampion države. Ovaj 43-godišnji trener je odveo ekipu do titule nakon remija sa Kišvardom, kada je utakmica završena bez golova. Deki je istakao da je osvajanje titule za njega veoma važno, te da je ovo šesta uzastopna za klub, ali za njega prva i trenutno najvažnija. 

- Osvajanje titule lige je najvažnije, to je šesta zaredom, ali za mene je prva, u ovom trenutku je najvažnije. Želeo bih da se zahvalim predsedniku Gaboru Kubatovu, on me je od početka ohrabrivao i rekao mi da smo partneri, da pripadamo istoj porodici, da se držimo zajedno. Takođe bih želeo da se zahvalim Tamašu Hajnalu na podršci, blisko smo sarađivali tokom cele sezone i donosili teške odluke - rekao je Stanković i dodao:

Republika

Foto: printscreen/TV Arena Sport

Deki Stanković

 - Ferencvaroš je veći od svih, želim da se zahvalim članovima osoblja i mojim igračima, bez njih ne vredim ništa. Prvi meseci su počeli teško, ali smo posle priprema u Španiji odlično počeli prolećnu sezonu, od 3. februara igramo odlično, sa izuzetkom dva LK meča, neporaženi smo. Tim mi je dao snagu i kada sam bio u Milanu sa sinom, treći gol protiv ZTE-a je značio sve.

Za kraj je uporedio ovu titulu sa Zvezdinom.

- Svaka šampionska titula i proslava su različiti. Videlo se to malopre, ovo je moj tim, među nama je pravo jedinstvo, mnogo smo patili, ali smo se uvek držali zajedno. Iako kažu da je moj najjači tim, ako imate Ferari, ali ne znate kako da ga vozite, možete se srušiti. Dodao bih da sezona još nije završena, želimo da osvojimo i Kup Mađarske, a već se spremamo za polufinale kao da je finale - podvukao je Deki.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading