NEČUVENO! PARTIZAN TOTALNI AUTSAJDER U VEČITOM DERBIJU: Crno-belima se daju MINIMALNE šanse protiv Zvezde!

Autor:

Sport

19.04.2024

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duljaj i ekipa će probati da prkose svim silama.

NEČUVENO! PARTIZAN TOTALNI AUTSAJDER U VEČITOM DERBIJU: Crno-belima se daju MINIMALNE šanse protiv Zvezde!

Foto: Starsport

U subotu od 18 časova cela Srbija staje, jer se igra utakmica koja čitavu državu razdvaja na dva dela tj. dve boje. Poprište događanja biće Topčidersko brdo i stadion Rajko Mitić gde će Crvena zvezda i Partizan odigrati 173. večiti derbi u okviru prvog kola plej-ofa Superlige Srbije. Za mnoge je ovo praznik fudbala i uvek se sa velikom željom iščekuje ovaj susret.

Kada su u pitanju kladionice, one daju Partizanu poražavajuće male šanse da dođe do bodova u Ljutice Bogdana.

Kvota na crveno-bele iznosi 1,65, dok je na pobedu Partizana visoka - čak 6,00. Za one koji veruju da će meč završiti nerešeno, kvota je 4,00.

Republika

Foto: Starsport

Crvena zvezda - Partizan

Podsetimo, ovaj derbi će se odigrati pod budnim okom sudije Pavla Ilića. Ovaj arbitar, rodom iz Kragujevca, već je imao priliku da sudi prethodni duel ova dva tima koji je završen nerešenim rezultatom 2:2. 

Ono što je interesantno jeste da je tim iz Humske poslednji put slavio u Ljutice Bogdana na jučerašnji dan pre sedam godina. Od tada, i nesrećno izgubljene titule na "krovu" ubrzo nakon toga, krenula je potpuna renesansa Crvene zvezde dolaskom Vladana Milojevića koji sada može tu dominaciju i da produži osvajanjem sedme titule šampiona Srbije u nizu. Možda je i to razlog zašto im se daje ogromna prednost na domaćem terenu.

Očekuje se da će subotnji meč između dva najveća srpska fudbalska kluba privući pažnju brojnih navijača i ljubitelja fudbala širom zemlje. Atmosfera će biti naelektrisana, a rivalstvo između ova dva tima dodatno će začiniti fudbalski vikend. S obzirom na rezultat prethodnog susreta i trenutnu formu oba tima, očekuje se da će i ovaj derbi pružiti uzbuđenje i neizvesnost do poslednjeg minuta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading