ŠOU EMILIJANA MARTINEZA: Evo kako je Argentinac spasio Aston Vilu na kontroverzan način!

Autor:

Sport

18.04.2024

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Martinez je poznat po svojim ludorijama.

ŠOU EMILIJANA MARTINEZA: Evo kako je Argentinac spasio Aston Vilu na kontroverzan način!

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaleri Aston Vile plasirali su u polfinale Lige konferencija, pošto su posle produžetaka i penala pobedili Lil. Naravno, meč je obeležio golman tima iz Birmigema, Emilijano Martinez koji je tokom izvođenja jedansteraca pravio ludosti, po kojima je i prepoznatljiv.

Martinez je kontroverzna ličnost čije ponašanje je izazvalo polemike u poslednjih nekoliko godina, ali nema sumnje da je jedan od najboljih golmana na svetu. Njegove izuzetne golmanske veštine ne samo da su pomogle Argentini, već su i vodile Aston Vilu do polufinala trećeg po jačini evropskog takmičenja.

Tokom utakmice se desila zbunjujuća situacija kada je Martinez dobio dve žuta kartona, ali nije bio isključen sa terena. Prvi žuti karton je dobio u prvom poluvremenu, a drugi tokom penala zbog provociranja domaćih navijača. Iznenadjujuće, Martinez nije bio isključen jer se žuti kartoni zanemaruju pre penala.

Da je dobio još jedan žuti karton tokom penala, sudija bi ga mogao isključiti. Ovaj srećni obrt događaja ne samo da je spasio Martineza od isključenja, već je takođe spasao nade Aston Vile, držeći ih u borbi za svoj prvi evropski trofej u poslednjih 42 godine. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading