U NAPRETKU PRELOMILI: Ovo je novi trener Kruševljana!

Autor:

Sport

18.04.2024

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već počeo sa radom.

U NAPRETKU PRELOMILI: Ovo je novi trener Kruševljana!

Foto: Starsport

Fudbalski klub Napredak iz Kruševca je saopštio da će novi trener ekipe biti Ivan Stefanović, koji će naslediti Vladimira Gaćinovića. Gaćinović je sporazumno raskinuo ugovor na kraju regularnog dela Superlige, a Stefanović će preuzeti kormilo ekipe pred početak plej-ofa.

– Pred početаk plej – ofa, a posle rastanka sa Gaćinovićem, iako je prvobitno bio najavljen Branko Savić, konačna odluka Kluba je da će ekipu u plej – ofu voditi Ivan Stefanović! - navode Kruševljani i dodaju:

- Ivan Stefanović je za saradnike izabrao Ivana Babića, Josipa Projića, Bratislava Punoševca i Aleksandra Božovića i danas održao prvi trening sa ekipom - ističu iz Napretka.

Foto: FK Napredak Kruševac

 

Ivan Stefanović je došao na mesto trenera Napretka sa određenim iskustvom i perspektivom. Njegovo preuzimanje kluba uoči plej-ofa dodatno je uzbudilo navijače i pratioce fudbala u Srbiji.

Najnovija promena na klupi Napretka dolazi u trenutku kada se ekipa priprema za plej-of, što dodatno pojačava tenzije i očekivanja u vezi sa tim kako će se klub snaći u završnici sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading