OVO BI BILA PRAVA BOMBA: Bivši trener Real Madrida blizu klupe Bajerna!

Autor:

Sport

16.04.2024

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bavarci spremaju rekonstrukciju na leto.

OVO BI BILA PRAVA BOMBA: Bivši trener Real Madrida blizu klupe Bajerna!

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Bajerna

Fudbaleri Bajern Minhena prošlog vikenda su zvanično okončali 11-godišnju vladavinu nemačkim fudbalom. Ćabi Alonso i njegov Bajer Leverkuzen stali su na put bavarskoj mašineriji i prvi put u svojoj istoriji osvojili Budensligu pobedivši Verder iz Bremena ubedljivim rezultatom 5:0.

Bajern je trenutno u intenzivnoj potrazi za novim trenerom za predstojeću sezonu. Prema informacijama nemačkoh Bilga-a, selektor Nemačke Julijan Nagelsman (36), koji je do kraja domaćeg Evropskog prvenstva vezan za Pancere, glavni je favorit šefa kluba Maksa Eberla (50) za mesto trenera u Minhenu. 

Pored Nagelsmana, na spisku trenera Bavaraca je i strateg Brajtona De Zerbi. Međutim, pojavilo se i treće ime.kkako prenosi španski sportski list Marka, zvaničnici Bajerna su proteklih dana kontaktirali sa Zinedinom Zidanom. Još uvek se ne zna odgovor Francuza, ali biće zanimljivo videti u kom pravcu će teći pregovori, pošto je Zidanova želja da nasledi Dešana na klupu Trikolora.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

 

Bild je već u martu objavio da je Zidan jedan od kandidata da nasledi Tuhela, pošto bi trener morao da napusti trenersku fotelju rano posle sezone. Takođe,  legenda kluba Frank Riberi (41) mogao bi da se vrati kao pomoćni trener, pored svog sunarodnika Zidana.

Zidan je od 2021. godine bez posla od kada je napustio Real Madrid, a pamte se tri uzastopne Lige šampiona, tako bi Bajernu ovo bio pun pogodak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading