LEGENDA ŠPANSKOG FUDBALA ODLAZI U PENZIJU: Raul Garsija okačio kopačke o klin!

Autor:

Sport

15.04.2024

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rekao zbogom fudbalu.

LEGENDA ŠPANSKOG FUDBALA ODLAZI U PENZIJU: Raul Garsija okačio kopačke o klin!

Foto: Athletic Club/X

Dečak iz Pamplone koji je svoju avaturu započeo u Osasuni, Raul Garsija objavio je da će na kraju sezone završiti karijeru. Španac je to uradio u najboljem mogućem trenutku, a to je osvajanje Kupa Kralja sa Atletik Bilabom nakon 40 godina čekanja na ovaj trofej. 

Garsija važi za istinsku legendu španskog fudbala. Celu svoju karijeru je proveo u La Ligi. Osim Osasune i Atletik Bilbaa, igrao je još i za Atletiko Madrid za koji je nastupao od 2007. do 2015. godine i bio deo ekipe koja je igrala finale Lige šampiona protiv Real Madrida 2014. godine. Jorgandžije ga sigurno pamte po lepom.

Garsija je trenutno jedini aktivni igrač sa najviše nastupa u španskom prvenstvu (602), a ispred njega su Andoni Zubzirareta i Hoakin koji dele prvo mesto sa 622 utakmice. Raul je se i 111 puta upisao u stelce u La Ligi i postizao veoma bitne golove za svoje timove, tako će španski fudbal pamtiti svoju legendu.

Bilbao je trenutno na petom mestu sa 57 boda, četiri manje od Atletiko Madrida, a baš za 12 dana ova dva kluba odmeriće snage na Metropolitanu. Sigurno će Jorgandžije prirediti lep doček Garsiji, kako bi se oprostili sa nekadašnjim igračem kako dolikuje,

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading