BARSELONA PRONAŠLA NOVOG TRENERA?: Legendarni defanzivac blizu klupe Katalonaca!

Autor:

Sport

15.04.2024

13:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meksinaca radi odličan posao u mlađem pogonu.

BARSELONA PRONAŠLA NOVOG TRENERA?: Legendarni defanzivac blizu klupe Katalonaca!

Foto: Tanjug/AP

Ćavi

Fudbaleri Barselone ove sezone igraju ispod svakog očekivanja i po svemu sudeći neće uspeti da odbrane titulu prvaka Španije. Ceh loših rezultata platio je trener katalonskog tima, Ćavi Ernandez koji je odlučio da napusti klub na kraju sezone, a sa tim se složio i predsednik Blagurane, Đoan Laporta. 

Blaguaran je u potrazi za novim trenerom, a kako prenosi Katalonski Sport glavni kandidat da sedne na klupu Barselone je nekadašnji defanzivac Rafael Markez. Međutim, spominjalo se i da bi Ćavi mogao da ostane u Barsi, ali pod određenim uslovima. 

Meksikanac uspešno predvodi mladi tim iz kojeg je ove i prošle sezone u seniorsku ekipu prekomandovano nekoliko igrača koji su postali uzdanice prvog tima. Lamin Jamal, Fermin Lopez, Mark Guju, Pau Kubarsi, Alehandro Balde su najbolji primer dobre saradnje stratega sve selekcije.

Prvi čovek Barse, Laporta zadovoljan je igrom Katalonaca u poslednjih mesec dana, a pogotovu nakon pobede na Pari Sen Žermenom od 3:2 u okviru četvrtfinala Lige šampiona, pa zbog toga hoće da ubedi Ćavija da ipak ostane u Barseloni, prenose španski mediji. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading