POZNATO STANJE IGRAČA ROME KOJI JE KOLABIRAO: Oglasili su se iz kluba!

Autor:

Sport

15.04.2024

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stravične scene u Udinama.

POZNATO STANJE IGRAČA ROME KOJI JE KOLABIRAO: Oglasili su se iz kluba!

Foto: AS Roma/X

Utakmice 32. kola italijanske Serije A između fudbalera Udinezea i Rome prekinuta je pri rezultatu 1:1 u 72. minutu nakon što je fudbaler Vučice, Evan Endiku kolabirao na terenu. Glavni arbitar je odmah prekinuo susret, a trener tima sa Olimpika, Danijele De Rosi u razgovoru sa strategom crno-belih, Ćofijem usaglasio se da se meč ne nastavi. 

Endiku se dva puta uhvatio za grudi, nakon čega je pao. Iznešen je na nosilima, ali je na svu sreću u tom trenutku bio prvi svesti. Prvi testovi su već obavljeni u svlačionici, sa elektrokardiogramom. Po dolasku u bolnicu, igrač je proglašen "nije životno ugrožen" i podvrgnut je daljim testovima. De Rosiju, Pelegriniju i izvršnom direktoru Lini Souloukou je dozvoljeno da razgovaraju sa igračem nakon konsultacija sa lekarima i pridružili su se ostatku grupe.

Endika, koji je potpuno van životne opasnosti, iz predostrožnosti će ostati u bolnici na posmatranju, dok je cela ekipa napustila bolnicu oko 21.30 i vratila se u prestonicu. Svi do sada sprovedeni testovi isključuju srčani udar, ali ostaju dalja istraživanja koja će verovatno bolje objasniti uzroke bolesti sutra ujutro, 15. aprila. 

Roma je putem društvene mreže X objavila kratko saopštenje na svojim o stanju svog igrača.

-Tim je posetio Endiku u bolnici. Evan se oseća bolje i raspoložen je. Ostaće pod nadzorom radi testova u bolnici. Ajde Evane! - poručuju iz Rome.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading