HRVAT NA STUBU SRAMA: Turci žestoko isprozivali golmana Fenera!

Autor:

Sport

12.04.2024

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuvar mreže Vatrenih na udaru kritika.

HRVAT NA STUBU SRAMA: Turci žestoko isprozivali golmana Fenera!

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Olimpijakosa sinoć su pobedili Fenerbahče rezultatom 3:2 u okviru prve utakmice četvrtfinala Lige Konferencija. Vodio je tim iz Pireja sa čak 3:0, a turskom timu je pretila katastrofa. Međutim, Dušan Tadić i Irfan Kahveči su smanjili prednost i omogućili svojoj ekipi da lakše diše u revanšu.

Jedan od tragičara bio je golman Fenerbahčea, Dominik Livaković koji se našao na udaru kritika. Čitava turksa javnost istakla je da je Hrvat mogao bolje da reaguje kod nekih golova protivnika. Posebno se ističe prvi gol koji je primio u 9. minutu kada ga je Kostas Fortunis savladao sa 20-ak metara, kao i drugi gol u 32. minutu kada je isti igrač asistirao Stevanu Jovetiću.

Legenda turskog fudbala, Nihat Kaveči je istakao da je Livaković mogao mnogo bolje da reaguje, dok je nekadašnji reprezentativac Turske Umit Ozat poručio da čuvar rmeže Hrvatske ne vredi 8 miliona evra, koliko ga je Fener platio prošlog leta. Pljuštale su kritike i od strane kolege Ilkera Jarčioglua koji je naveo da bi Dominik bio zamenjen još na poluvremenu.

Nije se baš proslavio Livaković na sinoćnoj utakmici, istina, mogao je bolje, ali mnoge se stvari se brzo zaboravljaju. Nema sumnje da je Hrvat kvalitetan golman, ima kvalitete, a to je dokazao na Mundijalu u Kataru 2022. godine, kada je u mnogim situacijama bio heroj svog nacionalnog tima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading