KLOP NAKON DEBAKLA OD ATALANTE: ''O, moj Bože!''

Autor:

Sport

12.04.2024

09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

''Dobro smo ušli u utakmicu, ali nismo tako nastavili.''

KLOP NAKON DEBAKLA OD ATALANTE: ''O, moj Bože!''

Foto: Liverpool FC/X

Fudbaleri Liverpula izgubili su od Atalante ubedljivim rezultatom 3:0 u okviru prvog susreta četvrtfinala Lige Evrope na Enfildu. Trener Redsa, Jirgen Klop je nakon susreta na konferenciji za medije istakao da je ovo bila lošta utakmica.

- Ovo je stvarno bila loša utakmica. O, moj Bože - rekao je Nemac i nastavio:

- Dobro smo ušli u utakmicu, ali nismo tako nastavili. I pre no što su oni pogodili, izgubili smo konce igre. Bilo nas je posvuda, ali i nigde. Vezni red nam je bio razvučen. Nisam to odmah prepoznao, stvarno je bilo čudno - naveo je strateg Liverpula.

Nemački strateg je dosta rotirao u startnoj postavi, a na klupi su ostali Mohamed Salah, Endi Robertson i Dominik Soboslaj. 

- Potpuno razumem vaše pitanje. Izgubimo li utakmicu, uvek se govori o promenama. Ali, ponovo bih sve uradio isto, a razlog je taj da i u nastavku sezone želimo biti dobri. Stoga moramo praviti promene. Ja sam odgovoran za ovaj rezultat, znam to. Ali, ne bih menjao odluku o startnoj postavi - istakao je Klop i dodao:

- Možemo li okrenuti 0:3? Nemam pojma - zaključio je Jirgen Klop.

Podsetimo, Liveprul je već uspevao da nadoknadi zaostaka od tri gola, kada je u polufinalu Lige šampiona 2019. godine preokrenuo protiv Barsleone. Klop se na kraju sezone povlači sa klupe Redsa nakon devet godina, pa će to biti dodatni motiv igračima u revanšu u Bergamu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading