RODRIGO VODI REAL KA TITULI PRIMERE: Brazilac DVOSTRUKI strelac u pobedi nad Bilbaom!

Autor:

Sport

31.03.2024

23:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teško da će im neko stati na put.

RODRIGO VODI REAL KA TITULI PRIMERE: Brazilac DVOSTRUKI strelac u pobedi nad Bilbaom!

Foto: Tanjug/AP

Real Madrid - Union Berlin

Real Madrid pobedio Atletik Bilbao sa 2:0

Fudbaleri Real Madrida ostvarili su važnu pobedu u borbi za tron na domaćem terenu protiv ekipe Atletik Bilbaa rezultatom 2:0 u utakmici 30. kola Primere.

Rodrigo briljirao sa dva gola

"Kraljevski" klub je poveo već u osmom minutu pogotkom Rodriga, na asistenciju Brahima Dijaza. Drugi gol postigao je ponovo neverovatno Brazilac u 73. minutu, ovog puta na asistenciju Džuda Belingema. Ovo je bio sjajan dan za Rodriga koji je proglašen igračem utakmice.

Real Madrid Na Vrhu Tabele

Pobedom nad Atletik Bilbaom, Real Madrid je nastavio svoj niz od 13 utakmica bez poraza u svim takmičenjima. Trenutno se nalaze na prvom mestu na tabeli Primere sa 75 bodova, što je osam bodova više od drugoplasirane Barselone, a 10 od Đirone koja je danas ranije slavila sa 3:2 nad Betisom. Madriđani su tako sve bliži trofeju Primere.

 

Standings provided by Sofascore


Naredno Kolo

U sledećem kolu, Real Madrid će gostovati ekipi Majorka, dok će Atletik Bilbao dočekati Viljareal. Očekuje se da će ove utakmice biti još jedan izazov za obe ekipe, a navijači sa nestrpljenjem očekuju nove uspehe svojih timova.

Ovom pobedom Real Madrid je pokazao svoju dominaciju u Primeri i potvrdio svoju poziciju kao jedan od najjačih timova u španskom fudbalu. Sledi nam uzbudljiv finiš sezone u kojem će ovi timovi pokušati da ostvare svoje ciljeve i ostvare željene plasmane.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading