PONOVO POGLAVLJE LJUBAVI IZMEĐU ALBANACA S KOSMETA I HRVATA: Braća po oružju i nameštaljkama!

Autor: M. M.

Sport

31.03.2024

17:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duel Balkanija i Dinama u LK predmet istrage. Prethodno, mrzitelji Srba se pomagali tokom oružanih sukoba devedesetih.

PONOVO POGLAVLJE LJUBAVI IZMEĐU ALBANACA S KOSMETA I HRVATA: Braća po oružju i nameštaljkama!

Foto: www.profimedia.rs

Utakmica između Balkanija, tima s privremeno okupiranog Kosova i Metohije, i šampiona Hrvatske Dinama iz Zagreba, koja je u okviru Lige konferencije završena rezultatom 2:0, nalazi se pod istragom zbog sumnje da je nameštena!

Pre početka utakmice u jesen prošle godine kladionice su smatrale da su "modri" veliki favoriti za pobedu zbog reputacije i činjenice da je tim s Kosmeta izvučen iz poslednjeg šešira s najmanjim koeficijentom. Međutim, rezultat je bio suprotan očekivanjima, što je dodatno pojačalo sumnje u regularnost. Hrvatski šampion je tada, prema mišljenju mnogih, odigrao jednu od najgorih utakmica u istoriji.

Laureta Ulaj iz tužilaštva u Prištini potvrdila je da se sprovode pravne radnje u cilju istraživanja ovog slučaja.

Foto: www.profimedia.rs

SPORNO: Rezultat meča

- Možemo da potvrdimo da državni tužilac sprovodi istražne radnje po tom pitanju - rekla je portparolka o meču odigranom u Prištini pošto stadion Balkanija u Suvoj Reci, nedaleko od Prizrena, ne ispunjava kriterijume UEFA za organizaciju velikih događaja.

Dinamo je kasnije stigao do osmine finala Lige konferencija, ali je eliminisan od grčkog PAOK. Ipak, ovo bi nesumnjivo bio ogroman skandal ukoliko se dokaže tačnim.

Osim što su braća po mutnim radnjama i nameštanju utakmica, Hrvati i Albanci su još braća i po oružju. Njih je spojila mržnja prema Srbiji i srpskom narodu, pa su jedni drugima stizali kao ispomoć tokom ratova devedesetih. Albanski separatisti i plaćenici s Kosmeta, tvrde hrvatski zapovednici, posebno su se isticali u borbama protiv JNA, da bi pojedinci zaslužili čak i odlikovanja. Najpoznatiji terorista s KiM koji je učestvovao u ratu u Republici Srpskoj Krajini bio je Agim Čeku, koji je avanzovao do mesta premijera takozvane države Kosovo. Ipak, kao i nekolicina njegovih saboraca, završio je na optuženičkoj klupi u haškoj sudnici, ali je pristrasni međunarodni tribunal većinu srpskih krvnika nedugo zatim oslobodio krivice.

Foto: youtube.com/FM Images Albania

TERORISTA, PA PREMIJER: Čeku

U pogromu više od 200.000 Srba iz Krajine, a pod plaštom zločinačke akcije "Oluja", sve je legitimno i takođe nema mnogo krivaca, zamalo nas ubediše poštenjačine iz Haga. A, pomenuta genocidna akcija svake godine slavi se u Hrvatskoj na sva zvona. U nedostatku značajnijih istorijskih činjenica i proterivanje civila je nešto... No, vratimo se braći po oružju Albancima, koji na tom skupu redovno imaju predstavnike. Hrvati im ne ostaju dužni, već uzvraćaju usluge tako što zdušno podržavaju aspiracije šiptarskih separatista ka evrointegracijama.

Foto: Tanjug/ Dimitrije Goll

ZLOČIN: Proterivanje Srba iz Krajine

Konačno, UEFA je stroga, ali i božji sud, u koji zapravo više verujemo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading