ATRAKTIVNA NOVINARKA UHVAĆENA SA ZADNJICOM UVALJANOM U PESAK: Prezgodna brineta uživa na plaži (FOTO)

Autor:

Sport

30.03.2024

19:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarci, ovo je za vas.

ATRAKTIVNA NOVINARKA UHVAĆENA SA ZADNJICOM UVALJANOM U PESAK: Prezgodna brineta uživa na plaži (FOTO)

Foto: Profimedia

Elisa Macukeli

Elisa Macukeli: Novinarka koja osvaja svojim izgledom

Elisa Macukeli je poznato ime među pripadnicima muškog pola, a njen izgled ostavlja sve bez daha. Ova atraktivna italijanska novinarka fokusira se pretežno na moto sportove, a javnosti nije nepoznato da je velika ljubiteljka fudbala i navijačica Sampdorije. Trenutno uživa na odmoru u Majamiju, gde su je "paparaci" uspeli "uhvatiti" u vrelom izdanju dok je pozirala na plaži u tanga kupaćem kostimu sa zadnjicom uvaljanom u pesak.

Posvećenost poslu i ljubav prema ekstremnim sportovima

Elisa radi za medijsku kuću "Sportitalija" gde je stekla značajan ugled. Pored automoto sportova, obožava i ekstremne sportove, a posebno ističe svoju ljubav prema skijanju. Njena strast prema adrenalinu i brzini jasno se ogleda u ovom raznolikom odabiru omiljenih sportova i disciplina

Popularnost i uticaj na javnost


Njen uticaj i popularnost rastu iz dana u dan, a Elisa je postala poznata i po tome što hrabro ističe svoje stavove i mišljenja. Njena autentičnost je ono što je izdvaja od drugih novinara u sličnoj oblasti.

Modni stil i uticaj na trendove

Pored sportskih dostignuća, Elisa je prepoznatljiva i po svom modnom stilu. Njen izgled i odabir odevnih kombinacija često postaju predmet interesovanja uglavnom dela njenih muških pratilaca, a mnogi je smatraju ikonom stila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading