ZVEZDA NA PRAGU NOVOG POJAČANJA! ITALIJANI PIŠU: Ilić na korak od Marakane!

Autor:

Sport

29.03.2024

11:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li će se ovog puta transfer realizovati?

ZVEZDA NA PRAGU NOVOG POJAČANJA! ITALIJANI PIŠU: Ilić na korak od Marakane!

Foto: Starsport

Luka Ilić u dresu TSC-a

Crvena zvezda želi da vrati Luku Ilića na Marakanu

Posle završetka pozajmice u TSC, Luka Ilić se vratio u redove francuskog kluba Troa, ali Crvena zvezda očigledno ipak nije odustala od želje da dovede talentovanog vezistu nazad na "Marakanu", nakon što su neki prethodni pokušaji propali. Prema informacijama italijanskog "Tutomerkato", na Marakani intenzivno rade na ovom transferu i postoji mogućnost da se on vrlo brzo i realizuje.

Interesovanje drugih klubova za Luke Ilića

Republika

Foto: Starsport

Luka Ilić i Uroš Račić


Tokom zimskog prelaznog roka, Luka Ilić bio je na radaru italijanskih klubova Lečea, Verone i Lacija, ali ni jedan od ova dva kluba nije uspeo da se ozbiljnije uključi u trku za angažovanje mladog fudbalera. Ovo bi mogla da iskoristi Crvena zvezda u svom pokušaju da dovede Luke Ilića nazad u svoje redove.

Povratak talentovanog veziste

Luka Ilić je rođen 1999. godine i važio je za jednog od najtalentovanijih fudbalera u Crvenoj zvezdi pre nego što je prešao u redove Mančester Sitija. Nakon uspešne sezone u TSC, gde je pružao odlične partije, vratio se u Troa gde je nastavio da pokazuje svoj talenat. Međutim, odluka Siti Grupe da redukuje njegovu minutažu mogla bi da olakša Crvenoj zvezdi da ostvari transfer.

Zaključak

Ukoliko se spekulacije italijanskih medija pokažu tačnim, navijači crveno-belih bi mogli da se raduju povratku Luke Ilića na "Marakanu". Ovaj mladi fudbaler bi mogao da predstavlja značajno pojačanje za ekipu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading