SRBIJA DOŽIVELA JOŠ JEDNU "BLAMAŽU": Poraz od Severne Irske!

Autor:

Sport

26.03.2024

20:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponovo neuspeh "orlića"...

SRBIJA DOŽIVELA JOŠ JEDNU "BLAMAŽU": Poraz od Severne Irske!

Foto: MN Press

Nova loša utakmica za mlade fudbalere Srbije

Mladi fudbaleri Srbije pretrpeli su poraz od Severne Irske u sedmom meču grupe F kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, rezultatom 2:1. Izabranici Ljubinka Drulovića su se suočili sa teškim udarcem na domaćem terenu stadiona Dubočica u Leskovcu, što je praktično smanjilo njihove šanse na nulu za direktno plasiranje na Evropsko prvenstvo.

Teška borba na terenu

Iako su "orlići" poveli golom Stefana Mitrovića i diktirali ritam na terenu, imali su težak zadatak pred sobom. Tim je imao nekoliko propuštenih prilika, uključujući i neiskorišćenu šansu Vlahovića da savlada golmana protivničkog tima. Nažalost, uprkos trudu, nisu uspeli da zadrže prednost.


Severna Irska preokreće rezultat

Nakon što je Čarli Alen poravnao rezultat u 56. minutu, situacija za srpski tim postala je još složenija. Usledio je gol Krejga Farkuara u 70. minutu, kojim je Severna Irska preokrenula rezultat i postavila konačnih 2:1. Ovo je bio još jedan težak udarac za mlade fudbalere Srbije.

Zaključak

Iako su "orlići" pokazali solidnu igru tokom meča, nisu uspeli da zadrže vođstvo, što ih je dovelo do poraza od Severne Irske. Ovim porazom porazom se naš nacionalni tim dodatno udaljio od plasmana na Evropsko prvenstvo, jer se sada nalaze na trećem mestu sa 10 bodova, i pet bodova manje, i utakmicom više od Engleske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading