FUDBALERI ZENITA ODUŠEVILI PRE MEČA: Posetili SVETINJU u Beogradu! (FOTO)

Autor:

Sport

23.03.2024

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večeras je na programu prijateljski meč.

FUDBALERI ZENITA ODUŠEVILI PRE MEČA: Posetili SVETINJU u Beogradu! (FOTO)

Foto: printscreen/instagram/crvenazvezdafk

Fudbaleri Zenita posetili Hram Svetog Save uoči prijateljske utakmice protiv Crvene zvezde

Fudbaleri Zenita su iskoristili svoj boravak u Beogradu kako bi posetili znamenitosti grada i upoznali se sa srpskom kulturom. Jedna od destinacija koju su posetili jeste i Hram Svetog Save, gde su se divili arhitekturi i istoriji ovog impozantnog spomenika. Tom prilikom, napravili su nekoliko fotografija kao uspomenu na svoju posetu.

Poslednji susret Zvezde i Zenita

Podsetimo da su Crvena zvezda i Zenit poslednji put odmerili snage tokom letnjih priprema, kada su crveno-beli trijumfovali rezultatom 2:1. Ovoga puta, oba tima će biti oslabljena neigranjem nekoliko igrača koji su na reprezentativnim dužnostima.



Očekivanja od utakmice

Ulaz na ovaj meč je slobodan, a očekuje se veliki broj navijača na tribinama. Delije su već uputile bitnu poruku svim navijačima u vezi sa koreografijom, što dodatno podiže tenziju pred ovaj susret.

Minut ćutanja zbog terorističkog napada u Moskvi

U znak sećanja na žrtve nedavnog terorističkog napada u Moskvi, pred početak utakmice biće održan minut ćutanja. Ovaj gest solidarnosti i saučešća prema ruskom narodu pokazuje da su odnosi između dve zemlje na visokom nivou.

Podsetimo, pred duel sa prijateljskim klubom, crveno-belima je stigla sjajna vest, pošto se u Beograd vratio Gelor Kanga, a videćemo hoće li biti na Milojevićevom spisku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading