BLEDI PARTIZAN OSTAVIO TITULU U LUČANIMA: Remi crno-belih po meri Crvene zvezde!

Autor:

Sport

17.03.2024

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izabranici Igora Duljaja napravili su još jedan kiks.

BLEDI PARTIZAN OSTAVIO TITULU U LUČANIMA: Remi crno-belih po meri Crvene zvezde!

Foto: star sport

Fudbaleri Partizana odigrali su nerešeno 1:1 protiv  Mladosti u Lučanima u okviru 26. kola Superlige Srbije.

Ovo je treća utakmica u nizu kako Partizan nije slavio te se već može govoriti o ozbiljnoj krizi u taboru "parnog valjka"

Prvi udarac u okvir gola domaće ekipe, Partizan je uputio u šestom minutu. Pokušao je Ksander Severina sa svoje pozicije i levom nogom, ali nije bilo mnogo problema sa iskusnog Sašu Stamenkovića.

Domaći su zapreteli preko mladog Marka Veličkovića u 18. minutu. Sjajno je napadač Mladosti predriblao Kastilja, ali je njegov udarac zaustavio sigurni Jovanović.

Svoje golmanske kvalitete čuvar mreže crno-belih pokazao je i u 24. minutu, kada je na spektakularan način zaustavio zicer Veličković. Međutim, napadač Mladosti se našao u nedozvoljenoj poziciji i ovaj gol bio bi i poništen da se mreža zatresla.

Okušao je svoj šut Partizanov Korejanac, goh, u 32. minutu, ali njegov pokušaj sa distance završio je preko gola visokog Stamenkovića. Mogao je Partizan do vođstva i u 36. minutu kada je mladi Kovačević šutirao glavom posle kornera, ali je lopta, takođe, završila preko prečke.

Kazna za promašaje crno-belih stigla je u 44. minutu preko Bojića.

 

 

Bojan Kovačević je loše procenio let lopte, a napadač Mladosti je glavom zatresao mrežu Jovanovića za novi šok za Partizan.

Napravio je Duljaj dve promene na poluvremenu. Zamenio je Baždara Nikolić, dok je Natho ušao na teren umesto Kastilja. Već u 56. minutu crno-beli su promenili i trećeg igrača, a ovoga puta je Severinu zamenio Kalulu.

Napadali su fudbaleri Partizana preko Natha koji je propustio veliku priliku, ali je Mladost sve to odbila i mogla čak da duplira vođstvo.

Prvo je veliku šansu imao Veličković, ali mladi napadač nije uspeo da se proslavi u meču sa crno-belima. Napadač domaćih se prošetao kroz odbranu Partizana, ali nije uspeo da postigne gol.

Mogla je Mladost na 2:0 da poveća i posle velike greška Kovačevića u poslednjoj liniji Partizana. Loše je reagovao štoper crno-belih, Frajdej je izašao sam na Jovanovića, ali je čuvar mreže gostiju vrhovima prstiju izbio loptu u korner.

Usledila je kazna preko Nikolića u 85. minutu nakon fantastične akcije, ali je to bilo sve što smo videli od Partizana na ovom meču.

Jalovi napadi do kraja i rezultat kom se najviše raduje Crvena zvezda.

Partizan je osvojio svoj 61. bod i nalazi se na drugom mestu Superlige. Crveno-beli su na vrhu sa 62 boda, ali i utakmicom manje, jer oni od 16.00 dočekuje Radnički iz Kragujevca.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading