PARTIZAN DOTAKAO SAMO DNO! U Humskoj IZMISLILI da su OSNOVALI navijački klub! Hrvati sve DEMANTOVALI!

Autor:

Sport

14.03.2024

07:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekspresno iz komšiluka stigao odgovor crno-belima.

PARTIZAN DOTAKAO SAMO DNO! U Humskoj IZMISLILI da su OSNOVALI navijački klub! Hrvati sve DEMANTOVALI!

Foto: FK Partizan

Pre dva dana na sajtu Partizana osvanula je vest o osnivanju navijačkog kluba u Rijeci, međutim, ispostavilo se da je ta informacija najblaže rečeno izmišljena!

Iako je "parni valjak" zablistao u derbiju protiv Crvene zvezde, pa sve prosuo nekoliko dana kasnije u duelu sa Kruševljanima (0:1) i izgubio lidersku poziciju, rezultati čete Igora Duljaja su vanserijski, ako se pogledaju dešavanja unutar fudbalskog giganta iz Humske!

Ne prođe nijedan mesec u kojem se vrhuška crno-belih nekim ispadom nije manje ili više izblamirala, a poslednji u nizu smešnih poteza je verovatno i najveća smejurija koja je izašla iz kancelarija "parnog valjka".

Precizenije, iz Humske su se u utorak na zvaničnom klupskom portalu lansirali informaciju da je osnovan kluba navijača i prijatelja Partizana u već pomenutom hrvatskom gradu, da bi samo dan kasnije ljudi iz Rijeke odlučno demantovali koji su navodno osnivači navijačkog kluba.

Foto: FK Partizan

 

- Totalna je to izmišljotina i neistina, nije nam na kraj pameti da bilo šta slično preduzmemo, a potpuno je netačna i Kozićeva izjava kako smo mi u Beograd putovali “na finalizaciju dogovora o osnivanju kluba navijača – rekao je Aldo Stipanov za „Novi list“ i nastavio:

- Tačno je da smo bili na utakmici u Beogradu. S obzirom da su naše karijere ostvarivane osamdesetih godina prošlog veka, jasno je da imamo veze, pa tako i prijateljske, s ljudima iz tih vremena. Svakako i s Refikom Kozićem, nekadašnjim igračem Partizana s kojim se srećemo na ovim našim područjima, na Kvarneru i u Istri gde dolazi na odmor.

Svojevremeni hrvatski čuvar mreže boravio je nedavno na Marakani i sa sinom Stefanom uživo posmatrao 172. Večiti derbi Zvezde i Partizana, napomenuvši da im je ulaznice za najveću utakmicu srpsko fudbala obezbedio upravo Kozić.

- Sve bi se na tome i završilo da nas nisu u petak, dan pre utakmice, pozvali u sedište kluba gde smo se sastali i fotografirali za naše lične albume. Nemalo smo se i krajnje neprijatno iznenadili kad su oni tu fotografiju objavili. Doslovno smo se šokirali kad smo videli prateći tekst prema kojem mi kao osnivamo kub navijača Partizana u Rijeci – istakao je Stipanov i na kraju podvukao:

- Jedno je sigurno, prijateljsko beogradsko druženje ostavilo mi je loš ukus u ustima zbog potpuno krivih razloga, te me beogradski stadioni sigurno vise nikad neće videti - kategorično je konstatovao Aldo Stipanov.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading