NAVIJAČI, POŽURITE! FSS izdao VAŽNO saopštenje u vezi KUPOVINE ulaznica za EVRO! "Orlovi" će imati OGROMNU podršku!

Autor: Dražen Ostojić

Sport

12.03.2024

17:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Piksijeva četa će na Evropskom prvenstvu igrati u Grupi C, zajedno sa Engleskom, Danskom i Slovenijom.

NAVIJAČI, POŽURITE! FSS izdao VAŽNO saopštenje u vezi KUPOVINE ulaznica za EVRO! "Orlovi" će imati OGROMNU podršku!

Foto: Starsport

Navijači Srbije

Još nešto malo više od tri meseca (nedostaju dva dana) preostalo je do početka Evropskog prvenstva, na kome će fudbalska reprezentacija Srbije učestvovati posle gotovo četvrt veka.

Kako se bliži start takmičenja i premijera protiv aktuelnih vicešampiona Starog kontinenta, selekcije Engleske, raste i neizvesnost među navijačima "orlova".

Tim povodom Fudbalski savez Srbije podsetio je navijače da se približila poslednja prilika za nabavljanje ulaznica koje kreće u sredu 13. marta i završiće se već narednog dana u 11 časova.

Dakle, samo 24 sata preostaje ljubiteljima fudbala ovde, ali i širom Evrope i sveta, koji žele uživo da bodre Piksijeve "orlove", da kupe dragoceno parče hartije i nađu se na premijeri u Gelzerkirhenu protiv moćnih Engleza, kao i na naredna dva meča koja igramo u Minhenu sa selekcijama Danske i Slovenije.

Foto: fss.rs

 

Srbija zove sve one kojima je ona u srcu, a koji žele da budu uz Orlove na Prvenstvu Evrope u Nemačkoj, da iskoriste poslednju priliku za kupovinu ulaznica! Fudbalski savez Srbije podseća sve navijače reprezentacije da nova prilika za kupovinu ulaznica za EURO 2024. u Nemačkoj počinje sutra, 13. marta u 11,00 i trajaće samo 24 sata (do 14. marta u 11,00)! Kao i do sada kupovina se obavlja na UEFA portalu:

https://www.uefa.com/euro2024/ticketing/.

Ovoga puta, kupovina se neće obavljati preko lutrije već po principu „ko se prvi prijavi“. Plaćanje se obavlja odmah.

Ova prilika omogućava navijačima da kupe preostale ulaznice za sve utakmice grupne faze koje nisu rasprodate u prethodnoj fazi prodaje, kao i ulaznice koje su vlasnici ulaznica prethodno ponudili na preprodaju - piše na sajtu FSS.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading