MITROOOOOOOVIĆ! NEK SE SPREME ENGLEZI, DANCI I SLOVENCI: Još jedan gol srpskog centarfora! (VIDEO)

Autor:

Sport

05.03.2024

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šmekerski, kao i uvek.

MITROOOOOOOVIĆ! NEK SE SPREME ENGLEZI, DANCI I SLOVENCI: Još jedan gol srpskog centarfora! (VIDEO)

Foto: Al Hilal

U prvom meču četvrtfinala Azijske Lige šampiona, Al Hilal je uspeo da stekne značajnu prednost nad rivalom Al Itihadom. Osim napete igre na terenu, meč je obeležio i Aleksandar Mitrović, koji je bio meta rvačkog zahvata u 37. minutu. Sudija je odmah pokazao na "belu tačku", a Mitrović je sa nje bio precizan tri minuta kasnije, donoseći svom timu važan gol.

 

 


U 42. minutu meča, Al Dosari je uspeo da duplira prednost Al Hilala, postigavši drugi gol na asistenciju Makloma. Ova akcija je dodatno učvrstila poziciju Al Hilala u ovom meču i donela im dodatnu prednost pred nastavak takmičenja. Što se tiče srpskog reprezentativca, ovo mu je bio čak 29. gol ove sezone u svim takmičenjima.

Podsetimo, prema saznanjima "Maxbet sporta" Arsenal i Čelsi žele na leto da vide Mitrovića u svojim redovima. Ekipa Maurisija Poketina je ozbiljno zagrizla i već su poslali zvaničnu ponudu. Mitroviću odgovara život u Rijadu, dopada mu se i ekipa i to što je saigrač sa Sergejom Milinković-Savićem, ali poziv iz Londona se ne odbija. Mitar je godinama igrao za Fulam, a prestonica Velike Britanije mu je druga kuća, tako da bi se sve kockice poklopile.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading