UNIŠTENA KARIJERA! JOŠ JEDAN FUDBALER IDE U ZATVOR: Smrskao lobanju vozaču!

Autor:

Sport

24.02.2024

14:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zašto ovo sebi dozvoljavaju.

UNIŠTENA KARIJERA! JOŠ JEDAN FUDBALER IDE U ZATVOR: Smrskao lobanju vozaču!

Foto: Twitter

Šokantna presuda: Ilijas Šar osuđen na godinu dana zatvora

Reprezentativac Maroka i igrač Kvins Park Rendžersa, Ilijas Šar, suočava se sa šokantnom presudom suda u Francuskoj, gde je osuđen na godinu dana zatvora zbog incidenta koji se dogodio pre četiri godine.

Drama na odmoru

Incident se dogodio tokom Šarovog odmora u gradu Bazej, gde je planirao da uživa sa bratom i prijateljima. Međutim, situacija je eskalirala kada je došlo do svađe oko ulaska u autobus koji ih je trebao odvesti na destinaciju za kajak. U napetom trenutku, Šar je podigao kamen i udario vozača kamiona u glavu, što je rezultiralo frakturom lobanje i hitnim prevozom u bolnicu.


Teške posledice za žrtvu

Vozač kamiona je zadobio ozbiljne povrede, uključujući pukotinu od dva centimetra u lobanji, što je dovelo do dugotrajnog oporavka u bolnici u Belgiji. Udareni vozač je jedva izbegao smrt, ali i dalje oseća posledice ovog traumatičnog događaja.

Fudbalska karijera i zanimljive činjenice

Ilijas Šar je rođen u Belgiji, a do sada je odigrao 13 mečeva za reprezentaciju Maroka, postigavši jedan gol. Interesantno je da je učestvovao na Svetskom prvenstvu u Kataru, gde je odigrao 45 minuta u meču za treće mesto protiv Hrvatske. Trenutno igra na poziciji ofanzivnog veziste za KPR, gde je stigao još kao klinac u mlađim kategorijama 2017. godine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading