BENZEMA DAO AUTOGOL, ALI JE SRBIN BIO U CENTRU PAŽNJE! "HOROR" startom poslao i sebe i PROTIVNIKA u svlačionicu!

Autor:

Sport

22.02.2024

19:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nimalo prijatno ne izgleda.

BENZEMA DAO AUTOGOL, ALI JE SRBIN BIO U CENTRU PAŽNJE! "HOROR" startom poslao i sebe i PROTIVNIKA u svlačionicu!

Foto: Printskrin/Reddit

Nesmotren start Jovana Đokića u Azijskoj Ligi šampiona

Činilo se da niko neće nadmašiti Benzemin autogol, ali je srpski fudbaler Jovan Đokić obeležio meč Azijske Lige šampiona između Al Itihada i Navbahor Namangana, ipak, ne na način na koji je to planirao. Naime, Đokić je zaradio crveni karton zbog žestokog faula nad Salehom Al Amrijem, ostavljajući snažan utisak na ovom meču.

Zakucavanje kopačkom u glavu

U 98. minutu meča, Đokić je neoprezno startovao nad Al Amrijem, koristeći karate udarac koji je završio "zakucavanjem" kopačkom u glavu protivničkog igrača. Ovaj incident je izazvao žestoku reakciju, kako na terenu, tako i među navijačima.


Crveni karton i posledice za oba tima

Sudija nije imao dilemu u vezi sa ovim potezom, te je odmah poslao Đokića u svlačionicu. Takođe, Al Amri je morao napustiti teren zbog siline udarca. Srećom po oba tima, meč je bio blizu kraja, pa su posledice ovog incidenta bile ograničene na taj meč.

Pobeda Al Itihada uz kontroverze

I pored ovog incidenta, Al Itihad je uspeo da pobedi rezultatom 2:1. Autogol Karima Benzeme, koji se iskupio asistencijom pred kraj poluvremena, nije ih koštao pobede, pošto je pobednički pogodak usledio u 87. minutu kada je Tabatadze tresao svoju mrežu, 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading