KAKVA ČAST ZA SRBIJU: Beograd domaćin kongresa UEFA!

Autor:

Sport

07.02.2024

17:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

UEFA ukazala poverenje našoj zemlji.

KAKVA ČAST ZA SRBIJU: Beograd domaćin kongresa UEFA!

Foto: Facebook.com/Srbijasport.net

Beograd će 3. aprila 2025. godine biti domaćin Kongresa Evropske fudbalske unije, odlučeno je na sastanku Izvršnog komiteta UEFA održanom u Parizu. Ova odluka predstavlja veliko priznanje za Fudbalski savez Srbije i potvrdu poverenja UEFE. Kongres UEFA nije samo važan događaj u Evropi, već i ključno mesto za donošenje najvažnijih odluka koje će odlučiti budućnost fudbala na Starom kontinentu. Očekuje se da će ova odluka biti zvanično usvojena na Kongresu UEFA u Parizu.

Republika

Foto: FSS

Aleksandar Čeferin, Branislav Nedimović i Jovan Šurbatović

Ovo je još jedno u nizu priznanja i potvrda dubokog poštovanja i poverenja koje UEFA ima prema srpskom fudbalskom savezu. Ujedno i prilika da Srbija pokaže svoju sposobnost organizacije i gostoprimstva na međunarodnom nivou. Kongres UEFA nije samo centralni događaj u evropskom fudbalskom kalendaru, već i važna platforma za donošenje ključnih odluka i definisanje budućnosti evropskog fudbala. Odluka sa Izvršnog komiteta biće zvanično usvojena u četvrtak na Kongresu UEFA u Parizu, stoji u saopštenju FSS.

Podsetimo, delegacija FSS koju su činili potpredsednik Branislav Nedimović, generalni sekretar Jovan Šurbatović i direktor sportskog sektora Miroslav Tanjga, boravila je prethodnih dana u Bolonji kao gost rukovodstva istoimenog fudbalskog kluba na prvenstvenoj utakmici protiv Sasuola.

Tom prilikom, obavljeni su razgovori i dogovorena buduća saradnja sa poznatim brendom Liju Džo (Liu Jo) koji će biti zadužen za stajling "orlova" na završnom turniru u Nemačkoj i tokom novog ciklusa Lige nacija koji startuje na jesen 2024. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading