STIGLE KARTE ZA EVROPSKO PRVENSTVO! Pazite na mejl, možda ste DOBILI NA LUTRIJI!

Autor:

Sport

25.01.2024

12:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nove informacije oko ulaznica su pristigle.

STIGLE KARTE ZA EVROPSKO PRVENSTVO! Pazite na mejl, možda ste DOBILI NA LUTRIJI!

Foto: Starsport

Jutros je iz evropske kuće fudbala započet proces slanja invite mejlova za plaćanje svim srećnicima koji su osvojili mogućnost da sebi kupe ulaznice za EURO 2024 putem lutrije na sajtu UEFA. 

U narednih par dana, proces će biti priveden kraju, a ovim putem još jednom podsećamo navijače da redovno proveravaju svoje mejl adrese, te da ukoliko su imali sreće ispoštuju rok za plaćanje priložen u poruci kako bi obezbedili sebi stolicu u Nemačkoj. 

Aplikacije mogu biti potpuno uspešne, ali i delimično uspešne, što znači da je moguće dobiti dve ili jednu kartu ukoliko je aplicirano za tri. Ukoliko je prijava neuspešna, mejl obaveštenja neće biti. 

Takođe, u martu će biti organizovana preprodaja karata, te će svi oni koji nisu bili u prilici da sebi preko lutrije obezbede mesto, moći to da urade u kada ulaznice iz ovog dela prodaje budu dostupne. 

Republika

Foto: Tanjug/AP

Fudbalska reprezentacija Srbije

Podsećamo, cene ulaznica za predstojeće Evropsko prvenstvo u fudbalu variraju u zavisnosti od faze takmičenja i lokacije sedišta, sa najpristupačnijim opcijama počevši od 30 evra, dok najluksuznije ulaznice dostižu cenu od 200 evra u grupnoj fazi.


U slučaju da Srbija stigne do osmine finala, navijači će moći da kupe ulaznice po ceni od 50 evra, a najskuplje će koštati 600 evra. Za četvrtfinale, najpristupačnije ulaznice iznose 60 evra, dok će za polufinale biti potrebno izdvojiti 80 evra. Ako se zakorači ka finalu, minimalna cena ulaznice će biti 95 evra. Sve ove cene variraju u zavisnosti od lokacije sedišta u stadionu.

Naša reprezentacija igra u grupi sa Engleskom (16. jun), sa kojom će se sastati u Gelzenkirhenu, sa Slovenijom (20. jun) i Danskom (25. jun). Posle "tri lava" naša selekcija putuje za Minhen gde će odigrati preostala dva duela.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading