SRBIJA DOBIJA RIVALE NA ŽREBU! Piksijevi "orlovi" ponovo mogu na MAĐARE ili ŠVAJCARCE! Prvi i drugi šešir su PAKAO!

Autor: D. Ostojić

Sport

06.02.2024

18:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izvlačenje kuglica je u četvrtak.

SRBIJA DOBIJA RIVALE NA ŽREBU! Piksijevi "orlovi" ponovo mogu na MAĐARE ili ŠVAJCARCE! Prvi i drugi šešir su PAKAO!

Foto: Vlada LUKIĆ

Fudbalska reprezentacija Srbije saznaće u četvrtak, 8. februara, protivnike sa kojima će se suočiti u predstojećoj Ligi nacija.

Nakon izvanrednih partija u prethodnom izdanju ovog takmičenja, izabranici Dragana Stojkovića Piksija ostvarili su plasman u najkvalitetniju A diviziju. Na žrebu će biti u najslabijem, četvrtom šeširu zajedno sa selekcijama Izraela, Bosne i Hercegovine i Škotske.


Prvi šešir obuhvata reprezentacije poput Španije, Hrvatske, Italije i Holandije, dok se u drugom šeširu nalaze Danska, Portugal, Belgija i Mađarska. Treći šešir čine Švajcarska, Nemačka, Poljska i Francuska, dok se Srbija, Izrael, Bosna i Hercegovina i Škotska nalaze u četvrtom šeširu.
 

Potencijalno najjača grupa za Srbiju obuhvatala bi Španiju, Belgiju i Francusku, dok bi najlakši rivali mogli biti Hrvatska, Mađarska i Poljska. Grupa sa Hrvatskom i Švajcarskom bila bi izuzetno atraktivna i privukla bi veliku pažnju ljubitelja fudbala. Protiv Danske, inače, igramo u grupi na predstojećem Evropskom prvenstvu u Nemačkoj u julu, a rivali su nam još i Englezi i Slovenci.


Grupa faza četvrtog po redu izdanja UEFA Lige nacija odigraće se od 5. septembra do 19. novembra. Završna faza zakazana je za proleće 2025. godine.

Reprezentacija Srbije ima izazov ispred sebe, ali uz odgovarajuću pripremu i angažovanje, može se suočiti sa bilo kojim protivnikom i ostvariti uspeh u ovom prestižnom takmičenju. Navijači sa nestrpljenjem iščekuju žreb kako bi saznali sa kim će se "orlovi" suočiti u nadolazećoj Ligi nacija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading