KAKVA BIZARNOST IZ ŠPANIJE: Bivši kapiten čuvenog kluba na STUBU SRAMA! SEKSUALNO uznemiravao MASKOTU!

Autor: M. M.

Sport

01.02.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moraće na sud!

KAKVA BIZARNOST IZ ŠPANIJE: Bivši kapiten čuvenog kluba na STUBU SRAMA! SEKSUALNO uznemiravao MASKOTU!

Foto: prinskrin

Neviđena bizarnost na Pirinejima!

Španski fudbaler Ugo Maljo je optužen da je pre utakmice 2019. godine na neprikladan način dodirnuo maskotu kluba, saopšteno je iz tamošnjeg suda, koji planira da goni fudbalera.

Aktuelni desni bek brazilskog Internacionala je negirao optužbe, ali tužilaštvo traži da 32-godišnji fudbaler plati novčanu kaznu ako bude proglašen krivim.

Maljo je igrao za Seltu 2019. godine kada se incident dogodio uoči prvenstvene utakmice protiv Espanjola. Na tom meču je bio kapiten. On je u Seltu stigao 1999. godine kao osmogodišnjak i u klubu je proveo čak 24 sezone tokom kojih je upisao 448 nastupa i 12 golova za španski tim. 

U optužbi se navodi da je Maljo na neprikladan način dodirnuo grudi žene koja je nosila kostim papagaja, što je maskota Espanjola, dok su se igrači poređali na terenu da se pozdrave pre početka utakmice.

Prosudite sami:

List AS, koji je prvi izvestio da će fudbaler na sud, preneo je izjavu Malja koji je rekao da televizijski snimci pokazuju da nije uradio ništa pogrešno.

Sud je naveo da su snimci dovoljni da se započne suđenje, koje bi trebalo da se održi u julu.
 
Radio COPE preneo je da je razgovarao sa Maljom i da je on siguran da će biti oslobođen na osnovu snimaka. On je dodao da je bio potpuno koncentrisan na utakmicu.
 
Slučaj protiv njega je bio odbačen, ali je posle žalbe ta odluka promenjena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading