ATOMSKA BOMBA U HUMSKOJ! PARTIZAN HOĆE BIVŠEG IGRAČA NAZAD: ON je želja crno-belih u PRELAZNOM ROKU!

Autor:

Sport

30.12.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kakav bi ovo posao uprave bio!

ATOMSKA BOMBA U HUMSKOJ! PARTIZAN HOĆE BIVŠEG IGRAČA NAZAD: ON je želja crno-belih u PRELAZNOM ROKU!

Foto: Starsport

Partizan je uspeo da se vrati na čelo tabele Superlige Srbije izvojevanom pobedom protiv večitog rivala u Humskoj u poslednjem kolu nacionalnog prvenstva. Epilog kakvom se na početku sezone apsolutno niko nije nadao, ipak se ostvario. Međutim, jasno je da crno-beli neće imati prava na kiks u drugom delu sezone ukoliko žele da zadrže tu poziciju. 

Sve više se pominje odlazak "udarne igle" Partizana Matusa Saldanje, ali, kako Srbija Danas saznaje, uprava crno-belih ima rešenje i za to, pošto će u januaru uložiti najveći deo napora da vrati Stevana Jovetića u svoje redove posle 15 godina i da s njim opet napadne trofej.

Republika

Foto: Starsport

Stevan Jovetić za vreme igranja u Partizanu

Ukoliko Parni valjak dobije finansijsku injekciju prodajom Saldanje, onda dolazak Jovetića (34) uopšte nije nerealan scenario i Crnogorac bi bio ogromno pojačanje na proleće, sve pod uslovom da ga zdravlje posluži.

Naravno, u razvoju situacije iz snova za navijače Partizana, i Jovetić i Saldanja bi napali trofej koji se u Humskoj čeka od 2017. kada su crno-beli poslednji put stigli do krune u domaćem fudbalu.

To je još uvek sve u magli, ali Partizan svim silama kreće po bivšeg kapitena u januaru i videćemo šta će biti rezultat.

Stevan Jovetić je sezonu za nama proveo u Grčkoj u Olimpijakosu gde je na osam nastupa zabeležio dva pogotka. Tokom karijere je nastupao za mnoge slavne klubove - Fiorentinu, Mančester siti, Inter, Sevilju, Monako, Hertu...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading