SA TURCIMA NEMA ŠALE! Drakonska KAZNA predsedniku koji je NOKAUTIRAO sudiju!

Autor:

Sport

14.12.2023

22:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napad na sudiju skupo ga je koštao.

SA TURCIMA NEMA ŠALE! Drakonska KAZNA predsedniku koji je NOKAUTIRAO sudiju!

Foto: www.profimedia.rs

Predsednik Ankaragučua Faruk Koča kažnjen je doživotnom zabranom rada u fudbalu, zbog udaranja šakom u glavu sudije odmah po završetku utakmice.

S druge strane, Ankaraguču je kažnjen igranjem pet utakmica kod kuće bez prisutstva navijača, kao i sa dva miliona lira (oko 65.000 evra), odlučila je Disciplinska komisija Turskog fudbalskog saveza (TFF).

Nakon što je u dvoboju Ankaragučua i Rizespora, igranom u ponedeljak, gostujući sastav izjednačio na 1:1 u sedmom minutu nadoknade vremena, Koča je utrčao na teren i udario glavnog sudiju utakmice Halila Umuta Melera šakom u glavu.

Foto: www.profimedia.rs

detalj napada Koče na sudiju

Kada je pao na teren, Meler je dobio još nekoliko udaraca nogom, zbog čega je završio u bolnici iz koje je pušten u sredu.

Faruk Koča je zbog napada na glavnog sudiju uhapšen odmah sledećeg dana. Zbog njegovog poteza FS Turske je razmatrao mogućnost i prekidanja nacionalnog prvenstva do daljnjeg.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading