NAVIJAČI SITIJA PROVOCIRAJU DELIJE: Pominjali su i VEČITOG RIVALA!

Autor:

Sport

13.12.2023

16:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U susret večerašnjem okršaju između šampiona Engleske i prvaka Srbije, razgovarali smo sa gostujućim navijačima.

NAVIJAČI SITIJA PROVOCIRAJU DELIJE: Pominjali su i VEČITOG RIVALA!

Foto: Starsport

Marakana

Večeras, od 21.00 čas, Crvena zvezda odmeriće snage na svom terenu sa Mančester sitijem u poslednjem kolu grupne faze Lige šampiona. Iako crveno-beli nemaju šanse za proleće u Evropi, velika euforija vlada pred dolazak aktuelnog šampiona Engleske i starog kontinenta.

Povodom fudbalske rapsodije kakva nas očekuje večeras na Marakani, razgovarali smo sa nekim od najvatrenijih pristalica "građana". Oni su došli u Beograd juče zbog meča i očekuju pravu fudbalsku predstavu između bivšeg i aktuelnog prvaka Evrope.  

Na pitanje kakva su očekivanja od večerašnje utakmice odgovarali su u dobrom raspoloženju: 

- Jel ima utakmica večeras? Ovde smo samo zbog čuvenog srpskog piva (smeh)- navela je Ema, navijačica Mančester sitija.  

Zatim su krenuli da govore o najvatrenijim pristalicama Crvene zvezde.

- Pašće u tuči (smeh). Biće glasno, biće paklena atmosfera, nadamo se dobrom navijanju i pre svega dobroj utakmici! Rezultat će biti 1:3, a golove će postići Griliš, Foden, nikako Alvarez u poslednje vreme je bio sr*nje - izjavila je Ema.

Odmah posle smo se dotakli sinoćnjeg okršaja između navijača Crvene zvezde i pristalica Mančester sitija

- Bila je tuča sinoć u ovom lokalu, vidite prozor, pokriven je daskama, bilo je vrlo nezgodno zato smo i došli, jer sinoć nismo bili. Dobro smo se pripremili (smeh) - navela je Ema, dok je jedan od prisutnih posetilaca tom prilikom pokazivao na unutrašnje džepove jakne, u šali sugerišući da su naoružani.  

Republika

Foto: Republika.rs

Navijači Mančester sitija

Slične odgovore dobili smo od Vejna, privrženog ljubitelja kluba iz Mančestera, na pitanje o rezultatu:

- Mančester pobeđuje 1:3. Golove će postići Alvarez, Foden i sudija, zato što su svi korumpirani, svi do jednog. Ekipa je još uvek gladna, ponovo ćemo osvojiti titulu, a verovatno i Ligu šampiona, Svetsko klupsko prvenstvo zasigurno - samouvereno je naveo navijač nezadovoljan UEFA sudijama. 

Nisu prestajali sa provokacijama, tako da je Vejn na pitanje o navijačima Zvezde odmah povikao:

- Potpuno su uplašeni od navijača Partizana. Idi im kaži to! Imam sakriveno oružje (smeh) -  ponovio je par puta i dodao:

- Napred Partizan! -  Završili su uglas.

Večerašnji okršaj između Crvene zvezde i Mančester sitija pratiće i vlasnik engleskog šampiona, Haldun al Mubarak, što utakmici pruža poseban značaj.

Ovaj meč uživo možete pratiti na kanalima Arena sport premium 1, kao i na RTS1. Ukoliko niste u mogućnosti da budete pored TV prijemnika, na našem portalu Republika.rs možete ispratiti sva dešavanja iz minuta u minut na LIVE BLOGU.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading