ČOVEČE, DA LI SI TI NORMALAN? Ovo je NAJBIZARNIJE dosuđeni PENAL u istoriji! Legendarni Hrvat u ŠOKU! (VIDEO)

Autor:

Sport

07.12.2023

21:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve se desilo na utakmici elitnog ranga Saudijske Arabije.

ČOVEČE, DA LI SI TI NORMALAN? Ovo je NAJBIZARNIJE dosuđeni PENAL u istoriji! Legendarni Hrvat u ŠOKU! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter

Na utakmici najkvalitetnije lige Saudijske Arabije, između Al Hazema i Al Fateha, dosuđen je najsmešniji penal otkako se lopta kotrlja na planeti!

Uprkos uloženim milionima u razvoj fudbala, saudijska Pro liga večeras je ličila na pravi amaterski rang, zbog jedanaesterca dosuđenog za domaći Al Hazem, koji je slavio rezultatom 2:0.

Domaći su u 14. minuti poveli golom Bruna Viane, a onda su udvostručili prednost samo devet minuta posle toga iz potpuno neobjašnjivog poteza. Gol je postignut nakon penala, ali kakvog?

Golman gostiju uhvatio je loptu u svom kaznenom prostoru, a onda mu je saigrač Fahad Al Harbi rekao "baci pet" i čestitao mu na odbrani. Međutim, tom prilikom dok je "bacio kosku", rukom je udario po lopti u naručju svog golmana.

Sudija je odmah pokazao na "belu tačku", a igrači Al Fateha hvatali su se za glavu zbog onog šta im se desilo, pa su usledili protesti. Međutim, arbitar je postupio ispravno i pokazao na 11 metara, pošto su usporeni snimci pokazali da je štoper gostiju zaista udario rukom po lopti dok je bila u naručju golmana.

Smešan snimak je brzo obišao svet, a sudija nije promenio odluku uprkos VAR intervenciji. Toze je uzeo loptu i pogodio za konačnih 2:0. Zanimljivo, trener gostiju je slavni hrvatski stručnjak Slaven Bilić, koji je ovom prilikom ostao u "šoku", pa se njegova reakcija oko (ne)spornog penala tek očekuje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading