TIM SA BRDA NIJE IMAO SREĆE! Ferencvaroš slavio protiv Čuke

Autor: M. N.

Sport

30.11.2023

23:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Propustili šansu da slave

TIM SA BRDA NIJE IMAO SREĆE! Ferencvaroš slavio protiv Čuke

Foto: Starsport

Fudbaleri Čukaričkog

Fudbaleri Čukaričkog poraženi su od Ferencvaroša sa 1:2 u utakmici 5. kola grupe F Lige konferencija. Čukarički je vodeći gol postigao u 11. minutu preko Adžića.

Mogao je beogradski tim do 2:0 i 60. minutu, Đorđe Ivanović je izašao ispred golmana gostiju, ali je Krištian Listez skinuo loptu sa njegove noge.

Kazna je stigla u 83. minutu Kristofer Zakariasen poravnao na 1:1. I u nastavku je Čukarički izgledao bolje na terenu, ali mu je sreća okrenula leđa...

Konačnih 2:1 postavio je nekadašnji fudbaler Crvene zvezde u sedmom minutu nadoknade, nakon nedosuđenog faula za Čukarički, krenuli su gosti u napad, odlično je iz okreta šutirao Pešić. Postigao je Nišlija drugi gol u Evropi protiv belo-crnih u Ligi konferencija.

U drugom meču ove grupe Fiorentina je savladala Genk rezultatom 2:1. Fiorentina je prva sa 11 bodova, Ferencvaroš ima 9, Genk 6 a Čukarički na poslednjem mestu je bez bodova.

U poslednjem kolu Genk dočekuje Čukarički, a Ferencvaroš Fiorentinu.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading