ENDIAJE I BUKARI ČAŠĆAVAJU JANG BOJS: Švajcarci kaznili promašaje Zvezde u Bernu (VIDEO)

Autor: M. M.

Sport

28.11.2023

21:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo kako su došli do prednosti.

ENDIAJE I BUKARI ČAŠĆAVAJU JANG BOJS: Švajcarci kaznili promašaje Zvezde u Bernu (VIDEO)

Foto: Starsport

Šerif Ndiaje protiv Čukaričkog

Fudbaleri Crvene zvezde gube u Bernu od devetog minuta autogolom Koste Nedeljkovića 1:0, nakon što je mladi reprezentativac skrenuo loptu pri udarcu štopera domaćih Lorenca Benita.

Nije mladi fudbaler ništa skrivio, kao ni njegovi saigrači prilikom kornera Jang bojsa. Lopta je nakon kornera očešala Mirka Ivanića u letu i završila u petercu, gde se posle rikošeta izdobijala do Švajcarca koji je dobro zahvatio.

Crveno-beli na veštačkoj travi stadiona "Vankdorf" u Bernu imaju za čim da žale zasad. Napadač gostiju Šerif Endiaje bio je u centru pažnje jer je imao dve vrhunske prilike za gol. Golgeteri njegovog ranga to rešavaju rutinski, dok se senegalski napadač prilično obrukao.

Mogao je to da bude pravi mali blickrig Zvezde kojim bi nesumljivo olaksala sebi posao u meču petog kola G grupe u Ligi šampiona. Najpre je Šerif dobio upotrebljivu loptu nakon greške i lošeg ispucavanja golmana domaćih, da bi se potom našao sam nasuprot istog, ali nije uspeo da ga savlada.

Svega dva minuta kasnije, Ivanić je maestralno proigrao Hvanga na levom krilu, a Korejac savršeno centrirao, što bi se reklo na trepavicu Endiajeu, koji je bio sam kao duh na pet-šest metara. Ipak, njegov udarac glavom od teren lako je zaustavio Raćopi.

Dobru priliku, nalik dvema koje je promašio Šerif Endiaje, imao je i Osman Bukari pošto je izbio sam ispred golmana Raćopa, ali nije uspeo da iskontroliše loštu jer je sebi dao predug for. A, čuvar mreže domaćih je na vreme to prozreo  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading