ČUVENI MANDARIĆ O ŽELJAMA: Voleo bih da to bude Crvena zvezda, ali biće teško i zahtevno!

Autor: M. M.

Sport

28.11.2023

18:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski biznismen iz Amerike i poznati sportski radnik o odlučujućem meču Lige šampiona.

ČUVENI MANDARIĆ O ŽELJAMA: Voleo bih da to bude Crvena zvezda, ali biće teško i zahtevno!

Foto: FSS

Milan Mandarić i Dragan Stojković Piksi

Fudbaleri Crvene zvezde večeras od 21.00 odmeriće snage sa Jang Bojsom u Bernu. Meč je u okviru petog kola Grupe G i ekipa iz Beograda ima obavezu da ostvari pobedu ukoliko želi da nastavi evropsko putešestvije, jer bi im tri boda omogućila da zauzmu treće mesto i obezbede dalji plasman u Ligi Evrope.

Igra crveno-belima i remi, ali malo ko očekuje da će Mančester siti biti savladan u narednom, poslednjem kolu ove faze takmičenja. Inače, šampion Švajcarske za kraj grupne faze igra u gostima protiv Lajciga, koji ima devet bodova i samo je jednom izgubio od neprikosnovenog lidera Mančester sitija sa 12 bodova. 

Utakmica neće biti jednostavna za crveno-bele na stadionu "Vankdorf", s obzirom da su "mladi momci" pokazali čime raspolažu u beogradskom meču - 2:2. Toga se dotakao i čuveni biznismen i sprotski radnik Milan Mandarić, koji je u razgovoru za "Kurir" istakao da bi voleo da vidi pobedu crveno-belih.

Jang Bojs je veoma ozbiljna ekipa i veoma ozbiljan klub po svim parametrima. Voleo bih da Zvezda pobedi, ali mislim da ih očekuje veoma težak i zahtevan susret - zaključio je Srbin iz Sjedinjenih Američkih Država.

Podsetimo, Mandarić je predvodio Portsmut u najslavnijim danima svoje Premijerligaške istorije, bio prvi čovek i finasijer Lestera, Šefild Vendzdeja i Olimpije. Šuška se prethodnih dana da je rapsoložen da investira u kragujevački Radnički, što bi bila dobra vest za srpski klupski fudbal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading