BIVŠI IGRAČ ZVEZDE UDARIO NA BARAKA BAHARA: "Čeka ga METLA! UPROPASTIO je ekipu"!

Autor:

Sport

26.11.2023

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teške reči štopera Čukaričkog.

BIVŠI IGRAČ ZVEZDE UDARIO NA BARAKA BAHARA: "Čeka ga METLA! UPROPASTIO je ekipu"!

Foto: Starsport

Bivši igrač Crvene zvezde i reprezentativac Bosne i Hercegovine Ognjen Vranješ ovog leta se vratio u srpski fudbal i potpisao ugovor sa Čukaričkim.

Bio je na pragu pelaska u Partizan, ali su se navijači pobunili i na kraju od posla nije bilo ništa.

Republika

Foto: FK Čukarički

 

 

Gostovao je Vraneš u podkastu "Psihokast" kod poznatog MMA borca Vase Bakočevića, a komentarisao je akktuelna dešavanja u Crvenoj zvezdi i nije štedeo trenera Baraka Bahara.

- Mislim da je upropastio ekipu ovaj trener, Izraelac. Ne može, brate, kažu ljudi da on ne vodi treninge, pomoćnici vode, a on sedi gore u kancelariji i gleda na kamerama trening. Nema odnos sa igračima, a čim nemaš taj odnos sa igračima, to ti je metla. Samo je pitanje koliko će da te trpe - rekao je Vranješ, pa dodao:

Nema tu uspeha. Nema... Moraš da budeš 300 odsto u tome i samo tako može da se napravi uspeh - završio je bivši štoper Crvene zvezde.

Vranješ se na početku profesionalne karijere iz banjalučkog Borca preselio se u Beograd. Dve godine je bio fudbaler Zvezde, ali je u tom periodu išao na pozajmice u Napredak iz Kruševca i Šerif iz Tiraspolja. Usledila je njegova internacionalna karijera tokom koje je igrao za Krasnodar, Spartak Vladikavkaz, Elazigspor, Gazijantep, Sporting Hihon, Tom iz Tomska, atinski AEK, Anderleht, ponovo Aek, Šarloa, još jednom AEK i Hatajspor pre nego što se vratio u Srbiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading