POSVAĐAO SE SA BENZEMOM PA POPIO OTKAZ! Poznato i ko ga MENJA! Trenerska VRTEŠKA radi i među Arapima!

Autor:

Sport

16.11.2023

06:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Al Itihad smenio je dosadašnjeg šefa stručnog štaba Nuna Espirito Santosa.

POSVAĐAO SE SA BENZEMOM PA POPIO OTKAZ! Poznato i ko ga MENJA! Trenerska VRTEŠKA radi i među Arapima!

Foto: Tanjug/AP

Karim Benzema na predstavljanju u Saudijskoj Arabiji

Iskusni Portugalac je došao u sukob s upravom šampiona, a razlog svega su bile nesuglasice s najvećom zvezdom tima Karimom Benzemom.

Ceh je Espirito Santos platio otkazom u Al Itihadu, budući da su šeici stali na stranu napadača, kojeg plaćaju 200.000.000 evropskih novčanica na godišnjem nivou!

Naslednik je pronađen ekspresno, pa će portugalskog trenera nasledi takođe poznato trenersko ime.

Reč je o legendarnom Argentincu Marselu Galjardu, najtrofejnijem južnoameričkom stručnjaku, koji je posle rastanka sa River Platom 2022. rešio da napravi kraću pauzu. Ubeđivanje nije trajalo dugo, pa je odlučio da prihvati poziv s Bliskog istoka.

Foto: Ap photo

Marselo Galjardo

Podsetimo, Galjardo je pre vođenja slavnog kluba iz Buenos Ajresa trenirao samo urugvajski Nasional. Kao trener je dva puta osvajao Kopa Libertadores i jednom Kopa Sudamerikana.

Al Itihad je trenutno na petom mestu elitnog ranga Saudijske Arabije sa 24 boda, ima čak 11 manje od lidera "srpskog" Al Hilala za koji nastupaju najbolji strelac tog tima Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković-Savić, dok za drugoplasiranim Ronaldovim Al Nasrom (31 bodova) zaostaju sedam koraka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading