NOLE NAVIJA ZA MILAN, A GLEDAO JUVENTUS! Đoković APLAUDIRAO u asistenciji Srbina! "Stara dama" nastavlja da gazi! (VIDEO)

Autor:

Sport

11.11.2023

19:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji svetski teniser prisustvovao duelu Serije A.

NOLE NAVIJA ZA MILAN, A GLEDAO JUVENTUS! Đoković APLAUDIRAO u asistenciji Srbina! "Stara dama" nastavlja da gazi! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Juventusa savladali su Kaljari rezultatom 2:1 (0:0) u utakmici 12. kola Serije A.

Meču je prisustvovao i najbolji teniser sveta Novak Đoković koji se nalazi u Torinu gde ga od nedelje očekuje Završni Masters.

Đoković, iako veliki navijač Milana, iskoristio je priliku da pogleda i rivalski klub i opusti se pred predstojeće izazove.

Vođstvo "staroj dami" doneo je Bremer u 60. minutu na asistenciju srpskog reprezentativca Filipa Kostića, da bi samo 10 minuta kasnije Rugani duplirao prednost - 2:0. Konačnih 2:1 postavio je Dosena u 75. minutu.

Dušan Vlahović je dobio priliku od 66. minuta umesto Mojzija Kina, ali nije uspeo da zatrese protivničku mrežu.

Kada je reč o Noletu, podsetimo, najbolji ikada je u zelenoj grupi Završnog Mastersa u Torinu, a rivali su mu Janik Siner iz Italije, Grk Stefanos Cicipas i Holger Rune iz Danske.

U prvom kolu Đoković se u nedelju sastaje protiv Danca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading