HULIGANI DIVLJAJU EVROPOM: Brutalne scene na ulicama pitomog španskog grada, napuljska policija osujetila obračun velikih razmera

Autor:

Sport

08.11.2023

20:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Haos uoči mečeva Lige šampiona.

HULIGANI DIVLJAJU EVROPOM: Brutalne scene na ulicama pitomog španskog grada, napuljska policija osujetila obračun velikih razmera

Foto: Tanjug/AP

Navijači Benfike

Umesto da u sredu uveče fudbal bude u prvom planu, budući da se igraju prvi mečevi četvrtog kola grupne faze, ali su huligani svojim ponašanjem bacili senku na spektakl i zgrozili Evropu.

Napoli je ugostio Union Berlin, dok se Real Sosijedad sastao sa Benfikom. Međutim, sve te utakmice pale su u zapećak zbog sukoba huligana koji su došli da bodre portugalski klub.

 

 


Portugalski navijači, okupljeni u grupu "Diabos", nisu se zadovoljili samo bodrenjem svog tima, već su krenuli u potragu za domaćim navijačima kako bi se potukli. Međutim, nisu računali na brojčanu nadmoć navijača Real Sosijedada, poznatih kao "RSF firm". Njihova brza i agresivna reakcija naterala je protivnike u beg, a u krvavom obračunu sedam navijača Benfike završilo je u bolnici, dok su trojica privedena.

 

 

 

 


Napad huligana zabeležen je na snimcima koji su izazvali zgražavanje i osudu javnosti. Međutim, upozorenje da se snimci ne gledaju od strane maloletnih osoba i osetljivih lica pokazuje koliko su scene nasilja bile brutalne.

 

 

 

 

Dan ranije, više hiljada nemačkih navijača koji podržavaju Union Berlin sjatilo se u grad pod Vezurom kako bi bodrili svoje miljenike. I oni su se poput Portugalaca dali u potragu za domaćim navijačima, ali, barem zasad, nema izveštaja o neredima velikih razmera pošto je na vreme interevenisala napuljska policija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading