SUPERLIGA SRBIJE: "Đavoli" se sladili na severu Srbije, Lukovići srušili Bagdalu!

Autor:

Sport

06.11.2023

21:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladost pobedila Javor u 14. kolu Superlige Srbije

SUPERLIGA SRBIJE: "Đavoli" se sladili na severu Srbije, Lukovići srušili Bagdalu!

Foto: Starsport

Luka Luković

Fudbaleri Radničkog iz Kragujevca pobedili su danas na gostovanju ekipu Spartaka rezultatom 3:1 (0:0) u utakmici 14. kola Superlige Srbije.

Golove za klub iz Kragujevca postigli su Kilijan Bejvis u 65. minutu, Milan Vidakov u 80. minutu i Dejan Kerkez koji je postigao autogol u 83. minutu. Jedini precizan za ekipu Spartaka bio je Andrej Todorski u 86. minutu.

Novajlija u eliti IMT odigrao najbolji meč u debitantskoj sezoni slavio protiv kruševačkog Napretka podno Bagdale - 4:0 (2:0).

U centru pažnje bila su braća Luković, Luka i Miloš. Stariji, Luka, doveo je u vođstvo "traktoriste" već u petom minutu, dok je u 31. minutu pogodio je i mlađi Miloš sa penala. Isti igrač je bio strelac i u 70. minutu da bi Luka Luković tri minuta kasnije postavio konačan rezultat.

Fudbaleri lučanske Mladosti prekinuli su niz od četiri utakmice bez pobede, pošto su danas na svom terenu savladali Javor minimalnim rezultatom u 14. kolu Superlige - 1:0 (1:0).

Gol vredan tri boda postigao je mladi Uroš Sremčević u 28. minutu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading